Mój ma zawsze ogolone wiêc nie wiem jak to jest "z" .. a ja osobi¶cie tak¿e gole ... z poczuciem wygodnosci dla partnera podczas "tego" .. no w szczegoly nie wnikam
Ostatnio zmieniony przez Arielka 2006-07-14, 19:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Moja by³a dziewczyna siê goli³a od pewnego momentu sama ,dla mnie i dla zachowania higienyprzede wszystkim - i ja w tej kwestii niczym siê od Niej nie ró¿nie. ; )
_________________ "Nie wa¿ne co czytasz: Koran, Torê, Bibliê b±d¼ dobrym cz³owiekiem a z³o samo zniknie."
ogolona strefa bikini jest moim zdaniem oznaka czystosci... robie to przede wszystkim dla siebie, ale nie zaprzeczam ze lubie jak facet powie ze ladnie wygladam, ze mu sie podoba zawsze zostawiam malutki paseczek lub trojkacik to rowniez dziala na facetow a facet dla mnie nie musi byc jakis super wygolony.. oczywiscie nie zbyt podoba mi sie bujny zarost... ale taki nie za dlugi i nie za krotki jest naprawde meski i to lubie
_________________ Czasem mam chwile,¿e rozs±dek jest daleko w tyle ...
Nigdy nic takiego nie s³ysza³am.... bo gole okolice bikini. Zawsze wymyslam jakies wzorki.... serduszko, paseczek, u¶mieszek itd.=) Nie wyobra¿am sobie nie depilowaæ tych okolic, chod¼by ze wzgledów higienicznych.... Lubiê jak faceci te¿ dbaj± o swoje ow³osienie. Nie musz± byc idealnie wygoleni.. ale ¿eby chociaz przystrzygali swój busz=)
_________________ !! DANCE MY LIFE !!
!! I LOVE TECHNO & TRANCE MUSIC !!
!! LUBI£A TAÑCZYC PE£NA RADO¦CI TAK...=) !!
Ostatnio zmieniony przez bydgoszczanka 2006-08-09, 18:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2006-08-09, 18:55
bydgoszczanka napisa³/a:
u¶mieszek itd.=)
a te wzorki pokazujesz komus czy tylo dla siebie ??
a co do przycinania to przycinam bo calego golenia jeszcze nie praktykuje ale zaczne za niedlugo bo mnie wkurzaja i za wiele potu i za czesto musze sie myc
_________________ Nie za¿ywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie u¿ywajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wiek: 23 Do³±czy³a: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2006-08-15, 00:25
Taaaak... oznajmi³ mi kiedy¶, ¿e chcia³by bym chociaz raz nie wydepilowa³a sie na zero, co by³o wyj±tkowo dziwne przynajmniej dla mnie ;-) Natomiast ja sama czêsto zwracam uwagê by partner przystrzyg³ nieco w³oski, bo bywaj± uci±¿liwe ;-)
Wiek: 23 Do³±czy³a: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2006-08-15, 11:15
No co do tego czy pozostaj± miêdzy zebami - zastanawia³abym siê... bo nigdy jeszcze nie mia³am takiej sytuacji, ani nie s³yszalam od nikogo o takim przypadku... Mo¿e to kwestia odstêpów miêdzy zêbami?
Wys³any: 2006-08-15, 15:34
hmm nie dlugosci wlosow czasem zalezy od rodzaju zabawy i tego czy dziewczyna wie gdzie sa erotogenne miejsca bo malo jaka wie o niektorych jakie potrafia faceta doprowadzic do szalenstwa
_________________ Nie za¿ywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie u¿ywajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Taaaak... oznajmi³ mi kiedy¶, ¿e chcia³by bym chociaz raz nie wydepilowa³a sie na zero, co by³o wyj±tkowo dziwne
i pewnei mial racje
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez ¦wieta 2007-08-20, 20:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.