Odpisze troche swiatecznie w tym temacie .. taka sytacje jak ma pani na zalonczonym przykladnie uwazam za idealna (chociaz moze niewiele widac) .. jak to moj kumpel skomentowal "wspanialy wzgorek"
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
No tez bym zrobil gdyby dziewczyna chciala. Oj, raczej nawet jakos ogolilem sie, no ale nie byla zbytnio z tego zadowolona. A ona to raczej nie jest entuzjastko tego, chociaz wie ze chcialbym by sie golila.
_________________ W wilnie na 1 chlopaka 3 dziewczyny.
papaja
Do³±czy³a: 05 Maj 2007 Posty: 18 Sk±d: z miasta
Wys³any: 2008-03-04, 21:44
eh mi bardzo szybko wloski odrastaja gdy je gole... i czasem to jest uciazliwe zwlaszcza podraznienia w miejscach ocierania sie o nogi. ostatnio gadalam o tym z moim facetem i mu nie przeszkadza male owlosienie:) chociaz czesto wole byc wygolona na 0
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Mar 2008 Posty: 93 Sk±d: okolice Krakowa
Wys³any: 2008-03-08, 23:04
gole siê zawsze i nie wyobrazam sibie ze mia³abym tego nie robiæ ze wzgledów estetycznych i wygladu równiez, ja jakos nie zauwazy³am zebym mia³a problemy z w³soami miedzy zebami
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 3739 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2008-03-19, 23:44
Cytat:
Higiena, a dlugosc wlosa? o_O'
Prysznic przed i po za³atwia sprawe.
no i tu jest blad, stanowczy; ilosc i dlugosc wlosow maja znaczacy wplyw na produkcje potu [swoja droga aceci powinni sie gpolic pod pachami zwlaszcza Ci co maja problemy z poceniem sie] choc w sumie w sexie ciezko sie nie spocic...
Cytat:
Od strony estetycznej, dla mnie od bujnego zarosnietego kobiecego lona lepsze jest calkiem wygolone, a najlepsze pieknie przystrzyzone.
meszek?
omg, niektorym wiekszy problem sppprawiaja wlosy na glwie ktore sie ciegle placza wlaza i gilgocza. Niektorym to nawet kolor majtek przeszkadza.
Hmmm... Osobioscie zawsze sie gole, a partner nie narzeka ;P
Moj chlopak nie goli ich, tylko lekko podcina. Czasami jak mu robie loda to przeszkadzaja, ale jakos sobie radze ;P NIe narzekam ;D
[ Dodano: 2008-04-10, 22:05 ]
@ Tabris88
Domyslam sie, ¿e uprawiales juz sex, wiec Twoja partnerka miala/ ma wlosy na cipie ;P
Obzydliwe ;PP
[ Dodano: 2008-04-10, 22:08 ]
Goliæ pod pachami? o_O nie wiem jak inni, ale ja lubie tam swoje futerko i dbam o nie, ¿eby nie by³o, ¿e jestem zwierz i neandertalus
@ chcialby¶ ¿eby Twoja partnerka miala takie kud³y pod pachami ;P Jesczez jakiby sie spocila to takie male kropelki na takich wlosach.BLE !
[ Dodano: 2008-04-10, 22:09 ] Tabris88,
chcialby¶ ¿eby Twoja partnerka miala takie kud³y pod pachami ;P Jesczez jakiby sie spocila to takie male kropelki na takich wlosach.BLE !
KamilOo16
Do³±czy³: 29 Mar 2008 Posty: 12 Sk±d: Poznan
Ja tam pod pachami i w strefie intymnej regularnie przycinam w³osy.
U kobiet wolê gdy nie ma ich wcale, jest wtedy du¿o wygodniej, szczególnie pod wzgledem braku w³osków które mog± w³aziæ miêdzy zêby
Eej faceci wygoleni? a w zyciu!
Jedyne co facet powinien depilowaæ, to pachy, zw³aszcza latem, troche nieestetycznie to wygl±da. Miejsca intymne, to ju¿ jego sprawa, ja w to nie ingeruje. Ale ¿eby facet sobie klate goli³? no sorry ;]
Facet ma byæ facetem, ma mieæ swoje futerko i w ogole. A nie.
G³adkie to musz± byc kobiety. Wszêdzie. Poza g³ow± oczywi¶cie.
_________________ "Codziennie tak próbuje Ciê powoli Chce by¶ na d³ugo starczy³ mi, zachowa³ smaki i kolory. Czytam Twój sk³ad.. znam prawie go na pamiêæ, a jednak dziwie siê gdy smak jest inny ni¿ ten opisany."
Eej faceci wygoleni? a w zyciu!
Jedyne co facet powinien depilowaæ, to pachy, zw³aszcza latem, troche nieestetycznie to wygl±da. Miejsca intymne, to ju¿ jego sprawa, ja w to nie ingeruje. Ale ¿eby facet sobie klate goli³? no sorry ;]
Facet ma byæ facetem, ma mieæ swoje futerko i w ogole. A nie.
G³adkie to musz± byc kobiety. Wszêdzie. Poza g³ow± oczywi¶cie.
Zgadzam siê z Toba w 100%, faceci ogoleni sa dla mnie totalnie niemêscy. Pachy i finito. Kobietty natomiast powinny byc jak najbardziej g³adkie
Nie wiem tylko sk±d Ty takie domys³y mo¿esz snuæ, ¿e kto¶ uprawia³ seks (widaæ to w sposobie pisania postów czy zwyczajnie mnie ¶ledzisz?)
Nie napisa³em przecie¿, ¿e lubiê ow³osione kobiety wiêc o co kamon?!
A to, ¿e nie mam naturalnie w³osów (przynajmniej widocznych) w niektórych rejonach cia³a wcale nie ¶wiadczy o mojej p³ci. Chyba, ¿e kto¶ ma jakie¶ w±tpliwo¶ci to od razu je rozwiewam, tak jestem kobiet±! (w dodatku homosekssualn±, bo poci±gaj± mnie kobiety) xD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.