Co do facetów, nie mam nic przeciwko ow³osieniu;) a co do kobiet, coz trzeba golic z wielu wzgledow. higiena, estetyka, wygoda zreszta wszyscy faceci lubia ogolone, taka prawda;) osobiscie gole i sie ciesze, o !:)
nom ale wiesz, nawet nie chodzi o faceta, tylko o Twoje samopoczucie. Jakbys sie czula kiedy zak³adaj±c majtki wychodzi³yby Ci spod nich w³osy?:p poza tym owlosienie jest niewygodne i przede wsyztskim niehigieniczne )
Nie chodzi o zadne zakladanie i jak bys sie czula czy tam gdzies wystawalyby wlosy,tylko o nas-facetow.My nie lubimy wlosow u kobiet.Wiaze sie to chyba z tym,ze z wlosami kojarzy sie facet wlasnie,a zatem wlosy to takie niekobiece...
nie wyobra¿am sobie jakbym mog³a nie goliæ okolic bikini. Facio powiedzia³, ¿e tak w³a¶nie ³adnie. wiêc oboje jeste¶my zadowoleni ( ;
a on jak to facet raczej nie u¿ywa maszynki w tamtych okolicach. jednak powiedzia³am ¿eby trochê skróci³ bo nie lubiê takich popl±tañców : D no i my¶lê, ¿e to bardziej estetycznie i higienicznie.
ja gole sobie na tak zwany paseczek ale ostatnio moj partner stwierdzi³ ¿ebym sobie troszkê skróci³a bo mam strasznie twardy zarost i go drapie jak robi mi minetkê, to zrobi³am tak jak chcia³ i teraz mówi ze jest naprawdê wszystko
Facio powiedzia³, ¿e tak w³a¶nie ³adnie. wiêc oboje jeste¶my zadowoleni ( ;
a on jak to facet raczej nie u¿ywa maszynki w tamtych okolicach
facet Ci powiedzial? sama nie mialas lustra w domu? A co do tego drugiego zdania. Blagam Cie, nie wiem jakich Ty mezczyzn do tej pory spotykalas xD
m...... napisa³/a:
ale ostatnio moj partner stwierdzi³ ¿ebym sobie troszkê skróci³a bo mam strasznie twardy zarost i go drapie jak robi mi minetkê, to zrobi³am tak jak chcia³ i teraz mówi ze jest naprawdê wszystko
zadziwiacie mnie w tym temacie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Tak jak wcze¶niej pisa³am ja gole sie na tak zwany paseczek i staram sie ¿ebym zawsze by³a ogolona, ale mój partner stwierdzi³ ostatnio ¿e lubi mój zarost 2 dniowy ¿e go kreci taki fajny "je¿yk" hehe no có¿ wiec teraz dla niego gole sie co drugi albo trzeci dzieñ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.