Mam dość nietypowy problem, być może wyda się niektórym śmieszny, ale potrzebuję rady.
Podczas wakacji poznałam faceta, zaiskrzyło między nami od samego początku. Był ode mnie sporo starszy, a ja zupełnie niedoświadczona w sprawach łóżkowych, więc miałam pewne obawy. Jednak, jak sami wiecie, trudno powstrzymać uczucie i zdecydowałam się, żeby zrobić to właśnie z nim. Oczywiście uprzedziłam go wcześniej, że jestem dziewicą. Mimo długich i namiętnych pieszczot, mieliśmy problem z zanurzeniem się w siebie. I właśnie nie wiem do końca, czy "udało" mi się stracić dziewictwo czy nie. Boleć bolało, krwi też trochę było, ale nie jestem pewna, czy to wejście we mnie było wystarczające. Bo jeśli będę chciała uprawiać teraz sex z jakimś chłopakiem, nie wiem, czy mam mu mówić że jestem dziewicą, czy to już zbyteczne. A ginekologa pytać czy jestem dziewicą też dziwnie.
Wysłany: 2006-11-12, 01:05
iskierka, dlaczego dziwne gina spytac? ja bym spytala
a co do tego pierwszego razu.... nie martw sie u mnie wcale do niego nie doszlo bo z nerwow dostalam takiego skurczu pochwy ze za cholere nie mogl wejsc a na sile strasznie bolalo, i niby kawalek wszedl i tez troche krwawilam i tez nie wiedzialam czy jednak jestem dziewica czy nie, poszlam do ginekologa i spytalam czy ze mna anatomicznie wszystko ok,(czytalam o roznych nieprawidlowosciach w anatomii, ktore uniemozliwjaja stosunek) czy to tylko moje nerwy byly i wcale nie wstydzilam sie zapytac!
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
I właśnie nie wiem do końca, czy "udało" mi się stracić dziewictwo czy nie. Boleć bolało, krwi też trochę było, ale nie jestem pewna, czy to wejście we mnie było wystarczające.
Skoro bolało i była krwe, a nie dostalas skurczu pochwy to bardzo mozliwe ze stracilas cnote... ale upewniej sie pytajac o to ginekologa...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.