ktos tam
Wysłany: 2007-05-18, 21:31 SPERMA
hejka!!! mam takie pytanko... chcialabym zrobic mojemu chlopakowi loda, jednak nie chcialabym polykac jego spermy...skad bede wiedziala ze bedzie mial wytrysk zeby przestac??? bez glupich komentarzy prosze:P
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-18, 22:05
ktos tam,
Wszystkie twoje posty są od "czapy". Idz do poradni i porozmawiaj z seksuologiem. Bo wyraźnie potrzebujesz pomocy
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
E... zrób mu tzw. "dobrze" przez prezerwatywę. A jak chcesz koniecznie wiedzieć, kiedy będzie miał ten teges wytrysk, to zaproście wieszczbiarza, który będzie stał z zegarkiem i mówił, w którym momencie masz wyciągnąć konika z ust.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-18, 22:17
Prymas napisał/a:
to zaproście wieszczbiarza, który będzie stał z zegarkiem i mówił, w którym momencie masz wyciągnąć konika z ust.
Wieszczbiarze się takim pierdołami nie zajmują
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
to komentować nie będę ... ale mam dla Ciebie rade zmień dealera
_________________ ">>.. ty meliniażu akademicki-zebys tylko nie oślepł..<<"
>>Trenuj tak,abyś mógł przyjąć każdy cios,atakuj tak,abyś nie musiał przyjąć następnego.<<
>> Krocząc ciemną doliną zła sie nie ulęknę .... bo jestem największym ZŁEM w tej dolinie <<
Skąd masz pewność,że dojdzie?Skoro robisz to pierwszy raz...Chyba,że masz jakieś wysokie o sobie mniemanie:D
Albo trenujesz na np marchewce,czy nodze od krzesła(z okrągłym końcem:))
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Lemn
Wysłany: 2007-07-17, 14:57
Prosisz o nie glupie komentarze tego poprostu sie nie da nie skomentowac . żałosne
hmn...Chciałabys zrobic a nie chcesz połykać--ja widze tutaj juz odpowiedz.To nie połykaj albo nie rob wogole
mmmmmm000
Wysłany: 2007-11-22, 13:54
Zdaje się, że mam trochę więcej lat niż wy tutaj wszyscy. Szczerze wam powiem, że wasz brak wiedzy seksualnej jest przerażający! Nie mam tego za złe osobom młodym, które chcą się czegoś dowiedzieć (bardzo dobrze!!!), ale z waszych odpowiedzi wynika, że sami tego po prostu nie wiecie.
Zatem odpowiadam.
Zbliżający się wytrysk da się zauważyć po trzech rzeczach:
1. Członek maksymalnie sztywnieje.
2. Kanał, przez który przechodzi sperma (na spodniej części penisa) nabrzmiewa i twardnieje, by sperma mogła przez niego swobodnie przepłynąć.
3. Jądra, które zwykle swobodnie zwisają, wędrują ku górze, w skrajnych przypadkach chowając się w głąb ciała.
Zbliżający się wytrysk można też zaobserwować po wydostającym się na zewnątrz członka śluzie o słonawym smaku - można powiedzieć, że śluz to pierwszy objaw nadchodzącego wytrysku, ale nim on nastąpi, minie jeszcze trochę czasu.
Życzę udanego seksu.
jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. mój mail camovi@o2.pl
Zdaje się, że mam trochę więcej lat niż wy tutaj wszyscy. Szczerze wam powiem, że wasz brak wiedzy seksualnej jest przerażający! Nie mam tego za złe osobom młodym, które chcą się czegoś dowiedzieć (bardzo dobrze!!!), ale z waszych odpowiedzi wynika, że sami tego po prostu nie wiecie.
Widzę, że mamy eksperta, Witamy serdecznie
Jak nie chcesz połykać to po prostu mu o tym powiedz
_________________ Złap Byka za rogi
mmmmmm000
Wysłany: 2007-11-22, 15:18
[quote="ForceRecon"]
mmmmmm000 napisał/a:
Widzę, że mamy eksperta, Witamy serdecznie
Jak nie chcesz połykać to po prostu mu o tym powiedz
... nie jest to takie proste. Możesz mi wierzyć, że facet w pewnych okolicznościach nie zawsze się potrafi kontrolować. Nie mówiąc już o tym, że czasem po prostu chce dojść "wewnątrz". Zdarzają się i to często tak zwane przedwczesne wytryski - bez pełnej, świadomej kontroli chłopaka. Lepiej więc - drogie dziewczyny - samemu wiedzieć jak to kontrolować.
Pzdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.