Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: SPERMA
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Seks i erotyka » SPERMA

SPERMA
Autor Wiadomość

ktos tam 

Wysłany: 2007-05-18, 21:31   SPERMA

hejka!!! mam takie pytanko... chcialabym zrobic mojemu chlopakowi loda, jednak nie chcialabym polykac jego spermy...skad bede wiedziala ze bedzie mial wytrysk zeby przestac??? bez glupich komentarzy prosze:P

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-18, 21:33   

powie Ci: zabierz swój łeb

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Wysłany: 2007-05-18, 21:56   

zawsze mozesz wypluc jak nie chcesz polykac :oczami:
a w ogole to bym nie robil na twoim miesjcu.. moczem smakuje i w ogole niedobre jest.. :rotfl:

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-05-18, 22:02   

gotuj z kuroniem napisał/a:
a w ogole to bym nie robil na twoim miesjcu.. moczem smakuje i w ogole niedobre jest..

Zydu skąd wiesz :rotfl: ?

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-05-18, 22:05   

ktos tam,

Wszystkie twoje posty są od "czapy". Idz do poradni i porozmawiaj z seksuologiem. Bo wyraźnie potrzebujesz pomocy
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-05-18, 22:12   

E... zrób mu tzw. "dobrze" przez prezerwatywę. A jak chcesz koniecznie wiedzieć, kiedy będzie miał ten teges wytrysk, to zaproście wieszczbiarza, który będzie stał z zegarkiem i mówił, w którym momencie masz wyciągnąć konika z ust.

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Wysłany: 2007-05-18, 22:14   

simarik napisał/a:
Zydu skąd wiesz :rotfl: ?
sie gra sie ma :rotfl: www.wrozka.pl

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-05-18, 22:17   

Prymas napisał/a:
to zaproście wieszczbiarza, który będzie stał z zegarkiem i mówił, w którym momencie masz wyciągnąć konika z ust.

Wieszczbiarze się takim pierdołami nie zajmują
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-05-18, 22:20   

Cytat:
Wieszczbiarze się takim pierdołami nie zajmują

Za pieniądze się zajmą. ;]

anus_ka89 

Wysłany: 2007-06-24, 22:07   

Bedziesz czuła jak przechodzi przez jego członek ... :D i spojrz wtedy na jego mine :D bedzie mu dobrze

Kociaki Trzymające Fason !

Pomidor 

Wysłany: 2007-06-29, 21:35   

łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj łykaj

madziutka39 

Wysłany: 2007-07-02, 12:37   

oj bedziesz widziec to po nim;p

yahoo 

Wysłany: 2007-07-02, 12:43   

ktos tam napisał/a:
bez glupich komentarzy prosze:P

to komentować nie będę ... ale mam dla Ciebie rade zmień dealera :rotfl:

misiamisia 

Wysłany: 2007-07-16, 10:56   

Skąd masz pewność,że dojdzie?Skoro robisz to pierwszy raz...Chyba,że masz jakieś wysokie o sobie mniemanie:D
Albo trenujesz na np marchewce,czy nodze od krzesła(z okrągłym końcem:))

Lemn 

Wysłany: 2007-07-17, 14:57   

Prosisz o nie glupie komentarze tego poprostu sie nie da nie skomentowac . :...: żałosne

Kevin 

Wysłany: 2007-07-17, 21:13   

hmn...Chciałabys zrobic a nie chcesz połykać--ja widze tutaj juz odpowiedz.To nie połykaj albo nie rob wogole :super:

mmmmmm000 

Wysłany: 2007-11-22, 13:54   

Zdaje się, że mam trochę więcej lat niż wy tutaj wszyscy. Szczerze wam powiem, że wasz brak wiedzy seksualnej jest przerażający! Nie mam tego za złe osobom młodym, które chcą się czegoś dowiedzieć (bardzo dobrze!!!), ale z waszych odpowiedzi wynika, że sami tego po prostu nie wiecie.
Zatem odpowiadam.
Zbliżający się wytrysk da się zauważyć po trzech rzeczach:
1. Członek maksymalnie sztywnieje.
2. Kanał, przez który przechodzi sperma (na spodniej części penisa) nabrzmiewa i twardnieje, by sperma mogła przez niego swobodnie przepłynąć.
3. Jądra, które zwykle swobodnie zwisają, wędrują ku górze, w skrajnych przypadkach chowając się w głąb ciała.
Zbliżający się wytrysk można też zaobserwować po wydostającym się na zewnątrz członka śluzie o słonawym smaku - można powiedzieć, że śluz to pierwszy objaw nadchodzącego wytrysku, ale nim on nastąpi, minie jeszcze trochę czasu.
Życzę udanego seksu.

jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. mój mail camovi@o2.pl

technik 

Wysłany: 2007-11-22, 14:02   

możecie się umówić na uszczypanie w ucho - ja tak robię :P

ForceRecon 
Ośka

Wysłany: 2007-11-22, 14:06   

mmmmmm000 napisał/a:
Zdaje się, że mam trochę więcej lat niż wy tutaj wszyscy. Szczerze wam powiem, że wasz brak wiedzy seksualnej jest przerażający! Nie mam tego za złe osobom młodym, które chcą się czegoś dowiedzieć (bardzo dobrze!!!), ale z waszych odpowiedzi wynika, że sami tego po prostu nie wiecie.

Widzę, że mamy eksperta, Witamy serdecznie
Jak nie chcesz połykać to po prostu mu o tym powiedz

mmmmmm000 

Wysłany: 2007-11-22, 15:18   

[quote="ForceRecon"]
mmmmmm000 napisał/a:

Widzę, że mamy eksperta, Witamy serdecznie
Jak nie chcesz połykać to po prostu mu o tym powiedz

... nie jest to takie proste. Możesz mi wierzyć, że facet w pewnych okolicznościach nie zawsze się potrafi kontrolować. Nie mówiąc już o tym, że czasem po prostu chce dojść "wewnątrz". Zdarzają się i to często tak zwane przedwczesne wytryski - bez pełnej, świadomej kontroli chłopaka. Lepiej więc - drogie dziewczyny - samemu wiedzieć jak to kontrolować.
Pzdr.

Odpowiedz do tematu