Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: SPERMA
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Seks i erotyka » SPERMA

SPERMA
Autor Wiadomość

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-04-18, 23:53   

gringoCK napisał/a:
Hmmm, nigy nie próbowałem rozmawiać z dziewczyną o połykaniu. Jest tu ktoś doświadczony w tym temacie? To niech opowie jak sie wtedy czuje. Aaa i dziewczyny powiedzcie jak smakuje to może ją nakłonie

http://znajomi.biz/topics...o-ust-vt330.htm

Czytaj.

Tabris88 
Papa

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2008-04-20, 01:05   !

Zespół rockowy się siakoś tak nazywał.

Materiał genetyczny? O smaku ananasów?! Czemu nie!

szaluna 

Wysłany: 2008-04-23, 02:21   

Ja nie wiem, mój facet je różne rzeczy i nie zauważam różnic w smaku jego spermy. Zawsze jest slonawa i mam po niej zgagę.... :beta:

dziad35 

Wysłany: 2008-04-26, 16:42   Re: SPERMA

hejka!!! mam takie pytanko... chcialabym zrobic mojemu chlopakowi loda, jednak nie chcialabym polykac jego spermy...skad bede wiedziala ze bedzie mial wytrysk zeby przestac??? bez glupich komentarzy prosze:

mysle, zejesli masz wyrozumialego chlopaka, to powinnas, moim zdaniem,: zaczac mu lizac i po jakies 30 sekundach lub troszke dluzej , moze okolo jednej minucie ,zapytaj ,popros aby powiedzial Tobie kiedy sie bedzie zblizal wytrysk???powinien zrozumiec o co Tobie chodzi???

PS: ludzie!!!!!dlaczego traktujecie kobiety tak podle ?????
zastanowcie sie co robicie ?????
jestem facetem...., ale robienie loda dla wiekszosci kobiet to niesmaczne doswiadczenie{podobno sperma jest gorzka}
powinniscie sie cieszyc , jak ktoras chce to robic w ogole!!! BARANIE LBY !!!!!

fairy99 

Wysłany: 2008-04-27, 02:08   

ja ci radze...jak juz bedziesz w trakcie "robienia loda" to mu poprostu powiedz zeby mu przypadkiem nie wpadlo do glowy zakonczyc w tojej buzi! a i jeszcze jedno jak bedzie dochodzil to uwierz mi poczujesz na pewno, ze to juz na wlosku...problem w tym, ze wytrysk moze cie zaskoczyc ! wiec radze powiadomic czego bys nie chciala doswiadczyc!!!!

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-04-27, 08:55   

w sytuacjach z tematu najlepiej uzgodnić hasło, albo znak, które zasygnalizuje nam taki moment.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-04-27, 11:29   

Magda napisał/a:
w sytuacjach z tematu najlepiej uzgodnić hasło, albo znak, które zasygnalizuje nam taki moment.

=>

Kasieczek napisał/a:
"pozor! pozor! budu triskat!"

:?:

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-04-27, 20:42   

Mordred, taka sytuacja raczej grozi zakrztuszeniem się przez napad śmiechu;-)
Ostatnio zmieniony przez Magda 2008-04-27, 20:43, w całości zmieniany 1 raz  

Manteeno 

Wysłany: 2008-05-04, 18:16   

Poczujesz ciepło w ustach...

xbartxxx 

Wysłany: 2008-05-11, 22:17   

jak naprawde kochasz swojego partnera to jesli chcesz mu zrobic lodzika to zrob mu juz dobrze do konca i polknij jego sperme bo to nic takiego a zapewniam ze on ci sie odwdzieczy minetka:))))

Kasiaaa@ 

Wysłany: 2008-05-12, 18:09   

To jak nie chce żeby jej się spuścił do buzi to znaczy, że go nie kocha?? Śmieszne. Skąd wiesz, że to nic takiego?? Próbowałeś??

Normalny 

Wysłany: 2008-06-11, 11:42   

No pewnie - totalna symbioza. Jak lecimy z francuzem, to wspólnie. Nie ma nic za darmo. Każdy ma usta i jęzor, którym może trochę powymachiwać :super:

Bamborelo 

Wysłany: 2008-06-11, 16:23   

Ktoś napisał, że może nie dość od samego loda, nie używaj ręki, tylko same usta, to mu więcej czasu zajmie, aby dość, no chyba, że będzie tak strasznie podniecony... = )

Poćwicz robienie loda na czymś innym = D

Poza tym powiedz mu o tym, że nie chcesz jego spermy w ustach...

Mimo wszystko spróbuj się przemóc za pierwszym razem i połknij, jak nie będzie Cie smakowało to powiedz mu to i już więcej nie połykaj... = P

szybki1000 

Wysłany: 2008-06-28, 19:08   

Ci powiem ze lepiej jakbys polykala. Bo by mu bylo przyjemnie. A jesli nie chcesz to powiedz mu zeby dal sygnal kiedy. Wiecej nie bede tu publicznie pisal nie cenzuralne.

Kotka 

Wysłany: 2008-07-03, 11:03   

Ja też sądzę żebyś lepiej połknęła. Nawet nie wiesz jaką satysfakcję sprawisz wtedy swojemu partnerowi. Ja ze swoim przed trochę rozmawiałam na ten temat. Niby nie nalegał, ale przekonywał mnie żebym połknęła i się zgodziłam. Jest kochany bo zaraz po wytrysku w moich ustach spytał czy chce wypluć, ale wtedy już nie chciałam. Aha i kontroluj głębokość zanurzenia ręką bo np. mój ma tendencje do dociskania mojej głowy.
Ostatnio zmieniony przez Kotka 2008-07-03, 11:10, w całości zmieniany 1 raz  

maradona10 

Wysłany: 2008-07-12, 11:55   

Kurcze, ale niektorzy z was maja poczucie humoru. Mozgu nie maja, ale humor tak.

#bLu 
Lick Me =]

Wysłany: 2008-07-12, 17:32   

nie sadze zebys za pierwszym razem robila mu tak dlugo by doszedl ;) chyba ze to prawiczek albo krotkodystansowiec. poprostu go uprzedz ze chcesz bez polyku i zeby cie poinformowal wczesniej jak bedzie dochodzil.
z reszta i tak i tak bedziesz czula jego nasienie bo w trakcie wydobywa sie plyn jakbys nie wiedziala;)

A pozniej zostawi.

Odpowiedz do tematu