Widzę, że mamy eksperta, Witamy serdecznie
Jak nie chcesz połykać to po prostu mu o tym powiedz
... nie jest to takie proste. Możesz mi wierzyć, że facet w pewnych okolicznościach nie zawsze się potrafi kontrolować. Nie mówiąc już o tym, że czasem po prostu chce dojść "wewnątrz". Zdarzają się i to często tak zwane przedwczesne wytryski - bez pełnej, świadomej kontroli chłopaka. Lepiej więc - drogie dziewczyny - samemu wiedzieć jak to kontrolować.
Pzdr.
Ale mi chodzi o rozmowę przed stosunkiem. Niech pogada z chłopakiem, że nie chcę tego robić i sprawa będzie jasna
Przecież nie powie mu w trakcie. Zreszta z pełnymi ustami źle się mówi
mmmmmm000 napisał/a:
Możesz mi wierzyć, że facet w pewnych okolicznościach nie zawsze się potrafi kontrolować.
Możesz mi wierzyć doświadczenie w seksie mam.
_________________ Złap Byka za rogi
Ostatnio zmieniony przez ForceRecon 2007-11-22, 15:49, w całości zmieniany 2 razy
mmmmmm000
Ale mi chodzi o rozmowę przed stosunkiem. Niech pogada z chłopakiem, że nie chcę tego robić i sprawa będzie jasna
mmmmmm000 napisał/a:
Możesz mi wierzyć, że facet w pewnych okolicznościach nie zawsze się potrafi kontrolować.
...tylko, że dziewczyna zdaje się pyta co zrobić, kiedy już TO robi. Jeśli cię ktoś zapyta jak sobie radzić z oparzeniami, nie odpowiesz mu przecież, że... najlepiej się nie oparzyć prawda? Jestem o ponad 10 lat starszy od ciebie (i jestem facetem). Możesz mi wierzyć, że w wieku 24 lat wiedziałem o seksie dużo mniej, choć nie powiem, czasy się zmieniają...
mmmmmm000 napisał/a:
...tylko, że dziewczyna zdaje się pyta co zrobić, kiedy już TO robi. Jeśli cię ktoś zapyta jak sobie radzić z oparzeniami, nie odpowiesz mu przecież, że... najlepiej się nie oparzyć prawda? Jestem o ponad 10 lat starszy od ciebie (i jestem facetem). Możesz mi wierzyć, że w wieku 24 lat wiedziałem o seksie dużo mniej, choć nie powiem, czasy się zmieniają...
Nie odpowiadam za Twoją niewiedzę 10 lat temu. Jak dla mnie lepiej pogadać przed, niż w trakcie zepsuć całą atmosferę.
Czyli dla Ciebie to już nie poniżenie? Jeżeli ona czerpie z tego przyjemność, to czemu jej zabraniać? Tak z ciekawości pytam o Twoje zdanie
Osobiście nie wyobrażam sobie bez tego seksu
no, rzeczywiscie dziwnie... wg. mnie w tych sprawach powinno panowac rownouprawnienie.. jesli facet moze minetke to czemu babka nie moze loda?
co do tematu, mysle ze najlepiej byloby poprostu pogadac i powiedziec jak jest.. i ze jak bedzie 'przed', niech da ci jakis znak zebys mogla przestac;p
Wysłany: 2008-03-23, 15:16
A ja problemu z tym nie mam bo poprostu wcześniej rozmawiałam ze swoim facetem o tym,najpierw wysłuchałam go a póżniej on mnie i wie,że nie robie loda z połykaniem tak więc przed wytryskiem poprostu daje mi znak i koniec,problemu nie ma,ja za równouprawnieniem też jestem bo jeśli on mnie robi przyjemność to i ja mogę jemu ale nic na siłe,podstawą jest rozmowa przed i uzgodnienie wszystkiego bo można się zrazić jak się zrobi,połknie mimo iż się nie chciało a po co póżniej mieć urazy
KamilOo16
Wysłany: 2008-03-29, 18:04
To zalezy od partnerów.. : ) Jesli sie ktoś godzi.. to dlaczego nie? hehe. Pozdrawiam.
O moj boze. A jak pijesz sok to nie czujesz go w ustach. Jak robie mojemu chlopakowi lodaa, to gdy jest blisko popycha mi glowe zeby było jesczez szybciej a potem on nieruchomieje i spuszcza sie w Tobie. A to czy polkniesz to Twoja psrawa. Ja ogolnie twierdze ze jest ochydna sperma ;P Życze powodzenia.
Ogólnie jest to przyjemne ;D ®
Nie miałem tej wątpliwej przyjemności jej posmakować i wcale nie mam takiego zamiaru,
ale czytałem gdzieś kiedys że smak spermy zależy od tego co je facet i gdy on np zje dużo owoców to sperma będzie słodsza itd.
Hmmm, nigy nie próbowałem rozmawiać z dziewczyną o połykaniu. Jest tu ktoś doświadczony w tym temacie? To niech opowie jak sie wtedy czuje. Aaa i dziewczyny powiedzcie jak smakuje to może ją nakłonie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.