_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
No napewno bym nie sciemniała i pewnie na poczatekbym powiedziała ze z brzuszka mamusi i to by im musiało wystarczyc...a póżniej jak by dorosły wytłumaczyłabym reszte
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
czyli póĄniej byś mu powiedziała :
"dziecko, jestes już duze wiec dowiesz sie skad sie biora dzieci. Czyli Tatus bardzokocha mamusie i dlatego uprawia z nia seks (wyjasnienie wsadza cos tam , gdzies tam :lol: ) ino i o 9 miesiacach rodzi sie dziecko "
:>
hehe dzxiecko pewnie wczesniej samo sie uswiadomi z jakas koelzaka co do czego słuzy albo dowie sie od kolegów /kolezanek :lol:
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
A jak ja bym wytlumaczyl swoim dzieciom ?? Standardowe dwie wymowki:
1. Bocian Cie nam przyniosl
2. Poszlismy z mama na pole kapusty gdzie wybralismy sobie taka ktora sie nam pododbala a potem wzielismy ja obrali z lisci i wyjelismy Ciebie
3. Idz do mamy niech ona Ci powie :D:D:D (bo potem by bylo ze demoralizuje dziecko od najmlodszych lat )
Bocian Cie nam przyniosl
2. Poszlismy z mama na pole kapusty gdzie wybralismy sobie taka ktora sie nam pododbala a potem wzielismy ja obrali z lisci i wyjelismy Ciebie
a dziecko ci na to "tato! to jest dobre dla małych dzieci! a ja chce wiedzieć JAK TO JEST NA PRAWDE!"
Wysłany: 2005-12-06, 22:14 Re: Z kąd się biorą dzieci?
czubek napisał/a:
Jakbyście to wytłumaczyli swoim dzieciom
"No wiesz, gdy spotyka się dwoje ludzi i po jakimś czasie okazuje się, że łączy ich wielkie uczucie (miłości), to organizm kobiety automatycznie (pod wpływem tego impulsu) zachodzi w ciążę - dzidziuś przez 9 miesięcy rozwija się w środku matki, a przy porodzie w naturalny sposów kobiecy brzuch się otwiera, więc bez większych problemów można z niego wyciągnąć "gotowe" dziecko". - Czy dziecko by tego nie łyknęło? A prawdy niech lepiej szuka poza rodziną - tak jest lepiej (i tak - prędzej czy póĄniej - będzie świadkiem wielu "sprośnych" rozmów, więc co za różnica?). Psychiki mu to nie zepsuje.
i nie ma wytlumaczenia "mama Ci powie" ablo "za mlody jestes"
tak więc....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.