Wysłany: 2005-11-27, 02:19 sexu nauka.....
wlasciwie to powiedzcie mi Panie czy wam od razu sex sprawial przyejmnosc czy.... moze nadal nie sprawia?
ja wiem ze sexu kobieta musi sie nauczyc a konkretnie nauczyc sie musi czerpac satysfakcje z niego, ja sie nauczylam jak kierowac partnera na to na co mam w tej chwili ochote, jak napinac odpowiednio miesnie by odczuc satysfakcje sexualna..... a wy?
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
To ja jeszcze tak na boku spytam: czy jeśli nie czerpałaś satysfakcji z seksu od samego początku, to nie miałaś takich chwil (po tych pierwszych razach), w których myślalaś, że seks jest "przereklamowany" i wcale nie taki przyjemny? Nie miałaś chwil, w których chciałaś zrezygnować z życia seksualnego z powodu bólu odczuwanego przy nim?
Wysłany: 2005-11-27, 21:38
Prymas napisał/a:
To ja jeszcze tak na boku spytam: czy jeśli nie czerpałaś satysfakcji z seksu od samego początku, to nie miałaś takich chwil (po tych pierwszych razach), w których myślalaś, że seks jest "przereklamowany" i wcale nie taki przyjemny? Nie miałaś chwil, w których chciałaś zrezygnować z życia seksualnego z powodu bólu odczuwanego przy nim?
tak sadzilam, ale stwierdzialmz ze musi byc w nim cos takiego i ja jeszcze tego nie znalazlam, ze jest fantastyczny
poza tym lubilam sprawiac przyjemnosc partnerowi dla mnie to juz bylo duzo
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
musze przyznac ze na poczatku nie było miło ból jak cholera nie chciałabym tego przezyc drugi raz..pózniej juz było lepiej...ale dalej sie ucze czasami nawet wole oralny.....z reszta co tu duzo mówic to w duzym stopniu zalezy od partnera
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Wysłany: 2006-07-13, 12:06
Lena napisał/a:
nabyłam tego z doświadczeniem
Cytat:
Cholera, szok
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-07-13, 22:14
MichaelMay napisał/a:
No i właśnie dlatego Cudak jest zszokowany, no nie?
Ano właśnie! Już niedługo 14-13 latki będą się chwalić: "nabyłam tego z doświadczeniem" A potem będą się sztucznie dziwić: "jak to możliwe?" przy każdym artykule że 12 latka urodziła dziecko.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Cudaku, czasami takie 17-latki są o wiele bardziej dojrzałe psychicznie niż dorosłe już kobiety czasami nawet i bardziej doświadczone
rozumiem gdybyś się zdziwił, kiedy Lena miałaby 12lat - ale tak nie jest
[ Dodano: 2006-10-22, 17:47 ]
ach, a wracając do tematu to tylko podczas 2. razu nie odczuwałam żadnej przyjemności. przyczyny nie są znane
pozdrawiam :*
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-10-23, 21:22
BÓl ??;> Współczuje... mnie tam nic nie bolało i zawsze odczuwałam przyjemnosć Pierwszy raz był cudowny :buja w obłokach: :* Mam nadzieje ze mi tak zostanie:D
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
jak kochałam się pierwszy raz to mnie strasznie bolało... rozrywało mnie coś od środka, ale mój partner obradował mnie taką miłością i czułościa, że nie czułam tego tak bardzo... A teraz to już jest całkowicie bajeczne ... Dokładnie znamy swoje ciała, wiemy co nam najbardziej sprawia przyjemność, ale rzecz jasna dalej się uczymy...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
ała... mni ebolało jak nie wiem... ehh... masakra... i krew tez byla... balam sie drugiego i trzeciego i kazdego nasteopnego razu ale za kazdym razem roraz mniej bolalo...
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-11-01, 09:25
Początkowo bylo jedno wielkie rozczarowanie, bo spodziewałam sie fajerwerków, niesamowitych przezyć no i czekałam na ten cudowny orgazm. Jednak nie zaznałam goprzez bardzo długi czas. Dopiero drugi partner pomógł mi popracować nad tym i wreszcie się przekonałam co to jest prawdziwy orgazm. Wraz z tą nauką przyszła myślby udoskonalić zabawy łóżkowe i takim oto sposobem sex z moim udziałem stał się czymś więcej w sensie tworzenia:-)
Już niedługo 14-13 latki będą się chwalić: "nabyłam tego z doświadczeniem" A potem będą się sztucznie dziwić: "jak to możliwe?" przy każdym artykule że 12 latka urodziła dziecko.
oj Cudak Cudak czy ty o tym nie wiesz? przejdz sie do pierwszego lepszego gymnasium, a bedziesz slyszal jak to cudownie bylo 13 latkom ! wcale nie ma sie co smiac, dzieci szybciej dojrzewaja, mam nadzieje ze moj brat ma wiecej rozumu w glowie hehe
[ Dodano: 2006-11-06, 15:48 ]
co my na to poradzimy
taka prawda teraz to nawet 12 latki robią to z kim popadnie bo to modnie hehehe są glupie i tyle powinny w domu sie dziec a niue pusczać sie na prawo i lewo
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-11-06, 22:46
asia89 napisał/a:
taka prawda teraz to nawet 12 latki robią to z kim popadnie bo to modnie hehehe są glupie i tyle powinny w domu sie dziec a niue pusczać sie na prawo i lewo
Właśnie się chwalą że ich chłopak przeleciał tylko ciekawe jaki chłopak będzie chciał taką dziewczyne co sie puszczała
Wysłany: 2006-11-08, 18:45
Dożyliśmy dziwnych czasów. To co kiedyś było nieralne dzisiaj jest rzeczywiste. Tłumaczycie że dzieci szybciej dorastają. A gdzie są ich rodzice? Pewnie nawet czasu nie mają. Przecież to jeszcze dzieci i mają na to czas. 17 latki nie dziwią mnie bo akurat w miarę normalny wiek by zacząć praktykować ale 12 lat to jeszcze nie jest ten wiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.