Nie wiem, czy powinienem się wypowiadać na ten temat. Ale co tam.
Eee, jeśli lekarz nie widzi żadnych komplikacji, mogących w jakiś sposób zagrozić dziecku, to raczej nie ma problemu (w końcu życie małego najważniejsze)... Tyle że ponoć kobiety w czasie ciąży mają takie problemy z nastrojem, że raczej do stosunków płciowych się nie palą. Tak więc, jeśli przyszła matka nie ma ochoty, to facet powinien zachować wstrzemiężliwość - chociaż niekiedy może być mu trudno, bo to w końcu jest trochę miechów. Ale niech uczy się cierpliwości - to mu dobrze zrobi.
Tak jak Prymas nie myśli nikt
Uważam, że jeśli dziewczynie/kobiecie to nie przeszkadza i jeśli ma na to ochotę to jak najbardziej
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-05-20, 17:17
ja w zasadzie nie widze przeciwksazan, lekarz tez nie widzi, tylko moj maz panicznie sie boi uszkodzic dziecko, nic nie pomaga tlumaczenie opinia lekarza
zablokowal sie facet i tyle masakra
Prymas napisał/a:
Tyle że ponoć kobiety w czasie ciąży mają takie problemy z nastrojem, że raczej do stosunków płciowych się nie palą
to dotyczy pierwszego trymestru... zreszta to zalezy od kobiety tak naprawde
Prymas napisał/a:
Tak więc, jeśli przyszła matka nie ma ochoty, to facet powinien zachować wstrzemiężliwość -
a jak przyszly ojciec nie ma ochoty???? :|
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Napiszę tak... spodziewałem sie tego. Trochę dziwne, że nie daje sobie wpoić... ale widocznie taki typ człowieka. Nie wytrzymasz do porodu? Jeśli Ci ciężko to pozostaje jedna rzecz... gwałt na własnym mężu!
ponoć kobiety w czasie ciąży mają takie problemy z nastrojem, że raczej do stosunków płciowych się nie palą.
Hheheh to chyba zalezy od kobiety i tego czy hormony obniza jej libido Bardzo duzo kobiet własnie w czasie ciazy ma wieksza ochote na seks niz normalnie...
Poza tym seks mozna uprawiac nawet do 9 m-ca jesli lekarz nie bedzie widzial przeciwskazan Do tego oczywiscie stosuje sie odpowiednie pozycje,ktore nie powoduja uciskania płodu czy tez nie sprawiaja kobiecie bólu...
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Freuda w to nie mieszaj, bo ciągle jest "obalany". :P Trzeba było po prostu napisać "popęd". :] Chociaż de facto używa się tego słowa również w samym znaczeniu "popęd
seksualny", ale mnie to trochę razi. :P Nieważne.
Angel Eyes napisał/a:
Bardzo duzo kobiet własnie w czasie ciazy ma wieksza ochote na seks niz normalnie...
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
deela jak dla mnie to ty wogole nie podniecasz swojego meza w tym stanie to po pierwsze a po drugie to wydaje mi sie ze mu bardziej zalezy na tym dziecku nic stosunku z ciezarna
ale to tylko moja sugestia interpretacia czy jak tam kto sobie chce ja w kazdym razie nie widze nic seksownego w pani z brzyszkiem :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.