deela jak dla mnie to ty wogole nie podniecasz swojego meza w tym stanie to po pierwsze a po drugie to wydaje mi sie ze mu bardziej zalezy na tym dziecku nic stosunku z ciezarna
ale to tylko moja sugestia interpretacia czy jak tam kto sobie chce ja w kazdym razie nie widze nic seksownego w pani z brzyszkiem :>
czy ty będziesz kochał tylko swoją żone gdy będzie:piękna, szczupła i młoda?? gdy piękność i młodość przeminie i dojdzie trochę zbednych kilogramów, Twoja żona będzie już nie atrakcyjna dla Ciebie??
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
deela jak dla mnie to ty wogole nie podniecasz swojego meza w tym stanie to po pierwsze a po drugie to wydaje mi sie ze mu bardziej zalezy na tym dziecku nic stosunku z ciezarna
ale to tylko moja sugestia interpretacia czy jak tam kto sobie chce ja w kazdym razie nie widze nic seksownego w pani z brzyszkiem :>
czy ty będziesz kochał tylko swoją żone gdy będzie:piękna, szczupła i młoda?? gdy piękność i młodość przeminie i dojdzie trochę zbednych kilogramów, Twoja żona będzie już nie atrakcyjna dla Ciebie??
Trafne spostrzeżenie. Nasz nowy kolega robi wrażenie bardzo próżnej osoby. Dla mnie atrakcyjność kochanej kobiety na pewno nie zostałaby zachwiana.
Wysłany: 2006-07-21, 08:04
Sabadero napisał/a:
a ja sadze ze jednak chodzi o to ze on sie boi o dzieck, chociaz powodu do takich obw nie ma, moze cie to zszkokuje ja jestem dla niego najpiekniejsza na swiecie z brzuchem czy bez, gruba czy chuda to niewazne
Sabadero napisał/a:
ja w kazdym razie nie widze nic seksownego w pani z brzyszkiem :>
pogadamy jak w ogole cos bzykniesz bo ja wiem ze zazwyczaj dziewczyna nieszokujaca z wygladu jest lepsza w lozku od wypacykowanej barbie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
nie wiem nigdy sie nie zakochalem
Cytat:
pogadamy jak w ogole cos bzykniesz
ok ok juz sie nie wypowiadam
Cytat:
Trafne spostrzeżenie. Nasz nowy kolega robi wrażenie bardzo próżnej osoby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.