Wysłany: 2007-04-02, 17:52
simarik napisał/a:
Smiech czy płacz?
smiech
44
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-04-02, 20:10
Tych liczb się nie porównuje ;p Nie są proporcjonalne
Trzeba brać pod uwagę różne warunki, pokrycie, ukształtowanie, rozpuszczalność, opady, wielkość szczelin offff za dużo procesów endogenicznych
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ostatnio zmieniony przez simarik 2007-04-02, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-04-04, 15:12
30
pytania były cudowne
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
zdobyłeś 21 punktów. Smutną wieść sniestety objawiły mi planety, Twoje życie seksualne praktycznie nie istnieje
xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-05, 18:44
NinaZgi napisał/a:
nie wyscigi ale 6 punktow ?? no sorry... a poza tym to moze Ty sobie daruj komentarz do mnie ! dziekuje
a w czym ci przeszkadza to, że ktoś ma 6 punktów? gówno ci do tego.
a twój komentarz nie wiem co ma przynieśc, więc się ucisz lepiej dziewczynko.
[ Dodano: 2007-04-05, 19:45 ]
a jesli tak bardzo chciałaś się pochwalić swoim wynikiem o wiele lepszym od tych 6 punktów trzeba go było powiększyć do maksimum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.