no z Tym sie zgodze...to wcale nie jest zły pomysł..to by było przyjemne i pozyteczne
no zalezy jak dla kogo.. bo ja raczej mimo wszystko zle bym sie czula wiedzac ze mam okres.. naszczescie okres trwa tylko kilka dni wiec da sie to przezyc
mnie sie kiedys zdarzylo podczas miesiaczki.-raz jedyny nie bylo to takie straszne. nawet bardzo przjemne
potem szybciutko zmiana poscieli i juz.
ale dla zabawy raczka czy jezykiem okres nie jest przeszkoda
Czy zdecydowałbys sie kochac z diewczyna gdyby miała miesiaczke?
raz zdarzy ło mi cię kochać z dziewczyną podczas kiedy ona miała okres. Oczywiscie z wiadomych względów musiałem by ć w prezerwatywie czego zazwyczaj nie robię.
Powiem tylko tyle, że było mi przyjemnie (zresztą jak zawsze podczas seksu) no i nie trzeba było nawilżać niczym . :lol:
Czyli jeżeli jest prezerwatywa a dziewczyna ma ochote ( no i ja oczywiscie też) to nie ma problemu.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-20, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-10, 17:37 Re: Seks podczas miesiaczki
wampirzyca:) napisał/a:
Czy zdecydowałbys sie kochac z diewczyna gdyby miała miesiaczke?
Myśę że jeśli oboje partnerów czuje do siebie pożądanie, to okres nie stanowi tu większej przeszkody. Wystarzcy się trochę postarać o higienę podczas stosunku...
Uprawiałem seks nie raz podczas miesiączki zarówno mnie jak i partnerce sprawiało to dużą przyjemność...
Ośmielę sie stwierdzić że na te kilka chwil zapomniała nawet o dolegliwościach miesiączkowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.