U mnie to wyglada tak,ze podczas okresu mam BARDZO DUZA ochote na seks wiec nie jest to dla mnie zadna przeszkoda,zeby wrecz nie powiedziec,ze nie robi mi to roznicy(hehe naleze do tej szczesliwej grupy kobiet ktore specjanie nie odczuwaja skutkow okresu)i jeszcze nie zdazyło mi sie poplamic poscieli
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
zdarzyło mi sie dwa razy i muszę powiedzieć ze nie było zbyt komfortowo więc nie chciałbym zeby się to powtórzyło a pozatym pare dni to da się wytrzymać
Probowalem i osobiscie mi to nie przeszkadza, lubie sie kochac ale do tego potrzeba 2 osob wiec nic na sile.
Prosze Panie bez urazy ale przyponial mi sie tekst z jednego odcinka ...
cyt. South Park "...Nie ufam czemuś, co krwawi pięć dni w miesiącu i nie umiera..."
jeszcze sie nie kochalam podczas okresu, ale na pewno nie mialoby to miejsca w 2 pierwszych dniach miesiaczki, zbyt obfite krwawienie i jak mowila wampirzyca, ze wzgledow estetycznych nie wiem czy bym sie zgodzila. Nie lubie poscieli we krwi. Ale jesli z partnerem bylabym na prawde bardzo blisko, to kto wie.
Wysłany: 2006-04-14, 18:17
Tafta napisał/a:
Ale gdy dwoje chce naraz, to problemów być nie powinno
"Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz"
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-04-14, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
kobieto trafilas w moj gust ;]
wedlug mnie seks pod prysznicem to fajna miejscowa i fajne wrazenia
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Piszesz to jakbyś miał już z tym jakieś kilkuletnie doświadczenie. Dokonałeś autopsji? Bo wiesz... jeśli chodzi o takie sprawy to lepiej wypowiadać się dopiero po empirycznych doznaniach. Wyobraźnia robi swoje. ;]
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
swistu napisał/a:
Piszesz to jakbyś miał już z tym jakieś kilkuletnie doświadczenie. Dokonałeś autopsji? Bo wiesz... jeśli chodzi o takie sprawy to lepiej wypowiadać się dopiero po empirycznych doznaniach. Wyobraźnia robi swoje. ;]
Właśnie Tomi ... jak to w końcu jest ?
czytaj post wyżej
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
sex pod prysznicem jest super przezyciem,kocham sie tak przynajmniej 2 razy w tyg.
jestem milosniczka goracej wody,dodajmy jeszcze goracego kochanka...hmmm
stanowczo jest przereklamowany
tak jak w wannie
deela spuściłaś moje marzenia do ścieków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.