Dziewczynka88
Wysłany: 2008-03-23, 21:22 Seks analny...
Chłopak namawia mnei do seksu analnego, a dla mnie to jest poprostu coś nie do przyjęcia. Ja tego nawet nie potrafie nazwać seksem...pare razy już chciałam sie zgodzić żeby mu nie robić przykrości, ale nie dam rady sie przełamać. Najgorse jest to że mimo moich odmów on ciągle nalega i prosi mnei o to, a jak nie chce to sie obraża i nie rozumie mnie. Raz nawet usłyszałam że go nie kocham, bo jak bym kochała to bym sie przecież zgodziła. Ale on nie rozumie że to nie o to chodzi:( Raz mu to wykrzyczałam i prawie sie rozpłakałam. Powiedział że ok, ale następnym razem znowu mnei namawiał i sie obrażał. Boje sie że on nie przestanie dopuki sie nie zgodze:( i czasem myśle że powinnam sie zgodzić, ale nie umiem sie przełamać i jestem zła na siebie;(
Martwi mnei też fak że my kochamy sie dopiero niecałe pół roku...a mu już najwidoczniej normalny seks sie znudził:( cholernie mi przykro:( że po tak krótkim czasu już szuka czegoś nowego:( widać nie wystarcza mu to co jest tak cholernie mi przykro ;(
Nie wiem co robić już:(
Związek nie opiera się na seksie, a twój chłopak widać tego nie potrafi zrozumieć. Jeżeli nie chcesz uprawiać seksu analnego, a on nadal będzie Cię na to namawiać, to skończ ten związek, przecież to oczywiste.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Wiek: 22 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 66 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-23, 21:39
Ja powiem szczerze - spróbowałam raz, i już nigdy raczej nie spróbuję... Okropne uczucie - z mojej strony zero przyjemności, dużo bólu... Nigdy więcej...
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
Raz nawet usłyszałam że go nie kocham, bo jak bym kochała to bym sie przecież zgodziła
ciekawe ma twoj chlopak rozumienie milosci.. zastanow sie nad tym glebiej..
jak sie kogos kocha to sie raczej nie zmusza do rzeczy nieprzyjemnych ??
Cytat:
Nie wiem co robić już:(
moze to brutalnie zabrzmi ale zastanow sie nad przyloscia tego zwiazku.. bo chyba jej nie ma
jak sie facet obraza bo nie chcesz sexu analnego no to sorry.. co Ty jestes dla niego workiem do ruchania tylko ??
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
wiesz ... zastanów się poważnie nad waszym związkiem Ty go Kochasz i zastanawiasz sie nad tym czy tego nie zrobić dla niego .. a on jeśli Kocha powinien sie zastanowić ze może faktycznie nie jesteś gotowa na tego typu seks i że powinien poczekać ... z miłości chociażby..
Wysłany: 2008-03-25, 22:00
twój chłopak ewidentnie stosuje wzgłędem Ciebie szantaż gra na twoich uczuciach jak nie dasz mi dosłownie dupy bo przecież o to chodzi w sexie analnym to znaczy,że mnie nie kochasz,a brak jego reakcji na twoje łzy i NIE w kwestii sexu analnego robi z niego skończonego dupka!mój facet też chciał się kochać analnie ale po naszej rozmowie szczerej i przedstawionej mojej opinii na ten temat,tego,że nie chce tego nawet spróbować czyli tak samo jak Ty on to zrozumiał i mnie już więcej o to nie zapytał ani nie namawiał,uszanował moje zdanie i to nie tylko w kwestii sexu analnego ale również w innych kwestiach łóżkowych,zastanów się nad swoim związkiem bo związek oparty na szantażu emocjonalnym i myśleniu,że zgodzę się aby zrobić mu przyjemność i aby mu przykro nie było nie ma sensu bo teraz wymyślił sex analny a następnym razem może wymyśleć trójkącik i co też się zgodzisz bo on tak chce?a Ty chcesz go zatrzymać przy sobie,nie na tym polega związek,Ty masz zmuszać się i robić to co on chce a gdzie są twoje uczucia?twoje zdanie?a co do znudzenia sexem to ja współżyje ze swoim facetem też od około roku i można powiedzieć kochamy się w jednej pozycji,owszem eksperymentujemy z innymi ale mi pasuje jedna i jakoś mój facet się nie znudził sexem ze mną,mimo iż kochamy się w jednej pozycji za każdym razem mój sex z nim jest inny,lepszy i nie ma mowy o nudzie a twojego chłopaka za przeproszeniem dupa chyba swędzi takie jest moje zdanie,pomyśl na swoim związkiem,ja bym nie była z chłopakiem dla którego moje zdanie się nie liczy a moje łzy nie wzruszają
Wysłany: 2008-03-25, 22:28
Powiedz mu, żeby się zastanowił nad piramidką własnych wartości. Albo, oko za oko, powiedz że masz np. ochotę na sex oralny z papryczka chili w ustach (Twoich) a jak nie, to nie ma nic i się na niego obrażasz.
Twoim bledem jest to, ze nie chcesz i koniec-nie bedziesz nawet probowac-a nie na tym polega seks.
Jego blededem jest to, ze dzieciakowi sie seksu zachcialo zanim psychicznie dojrzal - co widac po tym, co napisalas.
Dziewczynka88
Wysłany: 2008-03-26, 20:32
co do trojkata to nie mam sie czym martwic, bo spytalam sie go kiedys o to tak zeby sprawidzic jaka bedzie jego reakcja i mnei pozytywnei zaskoczyl, bo powiedzial ze w zadnym wypadku nigdy sie na to nie zgodzi.
Co do tego że jest dzieciakiem to chyba też raczej nie bo ma 22 lata...
A ja seksu analnego nie chce i nie bede probowac bo jak napisalam dla mnei to nawet nie jest seks...to jest chore i chociaz bym chciala podejscia do tego nie zmienie. czuje ze znienawidzilabym i siebie i jego zebym sie na to zgodzila:(
Wiek: 23 Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 12 Skąd: kraniec świata
Wysłany: 2008-03-27, 18:58
Nie bądź jego niewolnicą !!!
Sama decydujesz w życiu o tym jak masz postępować i czego chcesz a czego nie chcesz !!!
Jeśli się zgodzisz to zaufaj mi że potem będzie chciał coraz dziwniejszych rzeczy.
Potem przywiąże cię do krzesła i weźmie jakiegoś bata i powie że jak się nie zgodzisz to go nie kochasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.