myslałam,że podczas okresu leci krew,a nie wydzielina...
Sama krew nie leci, zluszczone te takie strzepy krwi z jakimis innymi rzeczami, Gdyby sama krew to by lecialo jak z jakiejs rany.
W ogole co to za glupi pomysl ktos dal,
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Own3d - zgadzam się z Tobą. to tylko kilka dni przerwy.
Uważam, że nawet seks w czasie okresu jest pewnym dyskomfortem. a co dopiero takie pieszczoty. Ludzie!!!! Przecież kilka dni da się bez tego przeżyć. no chyba, że rzeczywiście ktoś tak lubi... Mi się jednak to wydaje dziwne.
No to koniec padam - ze smiechu. Jak można o tym pomysleć wogóle? No dpbra powiedzmy on zaczyna- blup jedna porcja krwi przedziera sie do jego gardła, ale silny chłopak blub - druga porcja jeszcze daje radę, blup - trzecia porcja - chłopa ni widu ni słychu. KONIEC.
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Chyba ktos sobie zarty robi z tym tematem.Chyba bym sie porzygal jak nigdy dotad.Nabralbym obrzydzenia do kobiet chyba na zawsze...A bleeeeeee....!!!!
Nie rozumiem tylko dlaczego niektore z was by sie porzygaly?Chyba wasi partnerzy?...
Wiecie co mnie w sumie poza trescia tematu bawi najbardziej???
Ze kazdy z was wyobraza sobie jakis gejzr krwi podczas okresu to raz, a dwa, ze sadzi, ze chlopak na zywca to zrobi.
PO primo. Istnieja tampony. Tampony bardzo skutecznie zatykaja to co najnieprzyjemniejsze w takim momencie czyli krwawienie. Wiec zasadniczo.. Opcja niehigienicznosci tudziez obrzydzenia cokolwiek zanika...
Przezylam ze 2 razy ograzm lechtaczkowy podczas okresu za sprawa minety. I jakos nie czulam sie baaaaardzo niehigienicznie czy cos bo mialam wtedy zalozony tampon.
Druga rzecza jest to ze sie z takich numerow wyrasta i woli sie poczekac.. dla pelnej satysfakcji. Bo w sumie to nie jest przyjmne odczuwac skurcze orgazmowe wraz z tymi miesiaczkowymi ktore bola.
Wiec. Podsumowujac. da sie.
Tylko po co sie meczyc?
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.