ale widzialam ze wiele osob tutaj jest juz po pierwszym razie
Pewnie jakby tak przeliczyć na odsetek to wynosiłby gdzieś 10-20% użytkowników.
Cytat:
nie buchaj tak do mnie malutki
Ja nie bucham. :( Chciałem tylko spokojnie spytać.
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-05, 09:00
Prymas napisał/a:
Ja nie bucham. Chciałem tylko spokojnie spytać.
jakos wyczulam pewne nerwy w tym pytaniu i po co smutasz, przeciez nie krzywdze jeszcze, spokojny moze jestes, moze taki sie czujesz i tak sie zachowujesz, ale mysli to Ty raczej takich nie masz
Nie, przywidziało Ci się. Trzymają się mnie nieco innego rodzaju nerwy.
nefretete napisał/a:
i po co smutasz, przeciez nie krzywdze jeszcze
Nie krzywdzisz, ale nie chciałbym, żeby ktoś choćby w najmniejszym stopniu miał do mnie jakiś uraz.
nefretete napisał/a:
spokojny moze jestes, moze taki sie czujesz i tak sie zachowujesz, ale mysli to Ty raczej takich nie masz
Na ogół spokojnie myślę i spokojnie się zachowuję - z tym że przy tym pierwszym mogę czasami zostać wyprowadzony z równowagi.
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-05, 09:14
Prymas napisał/a:
ale nie chciałbym, żeby ktoś choćby w najmniejszym stopniu miał do mnie jakiś uraz.
a co Ty jakis ideal jestes, zawsze sie znajdzie osoba ktora bedzie miec uraz, jak nie dzis to jutro, jak nie jutro to pojutrze, choc najmniejszy
Prymas napisał/a:
Na ogół spokojnie myślę i spokojnie się zachowuję
na ogol to ja moge napisac ze dobrze gotuje, ale jestes chlopcem masz 17 lat i Twoje mysli na pewno nie sa tak w 90 -100% spokojne, ooo tak sie skojarzylo mi wlasnie, moze brzydko uderze ale wybacz zlej nafretete, o Twoim zauroczeniu z forum nie myslisz niespokojnie czy jakiejs dziewczynie innej?
a co Ty jakis ideal jestes, zawsze sie znajdzie osoba ktora bedzie miec uraz, jak nie dzis to jutro, jak nie jutro to pojutrze, choc najmniejszy
Ale mogę przynajmniej starać się liczbę tych osób minimalizować. Nie lubię robić sobie wrogów.
Cytat:
ale jestes chlopcem masz 17 lat i Twoje mysli na pewno nie sa tak w 90 -100% spokojne
Ależ oczywiście - to naturalne.
Cytat:
ooo tak sie skojarzylo mi wlasnie, moze brzydko uderze ale wybacz zlej nafretete, o Twoim zauroczeniu z forum nie myslisz niespokojnie czy jakiejs dziewczynie innej?
Niespokojnie w tym sensie... nie, tak bym nie rzekł. Nie wałkuj tego. :p
jesli chodzi o mnie to zupelny przypadek. jesli o niego, nie wiem.
nie bylo tak jak byc powinno i ogoolnie wielka lipa a potem ciezko na psychice jakos..
ale nie martwcie sie juz doszlam do siebie:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.