Gdy mój chłopak wchodzi we mnie bez prezerwatywy jest wszystko w porządku, jednak gdy ją zakłada nie mże trafić i ogólnie 'nie chce wejść'. Czy to 'wina' prezerwatywy? to możliwe?
Proste, prezerwatywa jest nawilżona przeważnie wiec i wchodzi z większym poślizgiem. Wystarcz jak zrobi ci minetke, albo jak wyżej napisano troche więcej gry wstępnej i maly wejdzie tak lekko jak nóz masło:) a co do trafiania to sie zdarza, od czego masz ręke, ano od tego żeby naprowadzić małego do celu
no z mojego doświadczenia to tez jest tak że jak używamy "gumek" to jest tak jakoś inaczej. Mój facet mówi że jak ma na sobie prezerwatywe to członek nie jest tak sztywny jak bez niej. Oczywiście nie zawsze, czasem nawet w gumce jest super ale my osobiście wolimy bez. Wiem że sztywnośc członka z największej mierze zależy od stopnia podniecenia ale czasem mamy poprostu ochote na szybki numerek z minimalną ilością pieszczot wiec wtedu opcja bez gumki sprawdza się najlepiej
Mój facet mówi że jak ma na sobie prezerwatywe to członek nie jest tak sztywny jak bez niej.
Mam to samo, dlatego wole bez... = D
Może facet dziewczyny, która założyła ten temat ma tak samo i dlatego nie chce wejśc... Nawilż jakoś tą prezerwatywę po nałożeniu i powinno być ok. (np. Żel nawilżający Durex, fajna sprawa )
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.