Możliwe to jest. Zgadzam się z Lenką. W czasie miesiączki też możliwa wpadka.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Ja popieram wypowiedż Dżema.
Ja nie popieram SLD jako partii, ale wychowanie seksualne zamiast religii naprawdę się bradziej przyda. Jak można bez podstawowej wiedzy na takiego tematy myśleć o współzyciu. Myślę, że wiem o wiele więcej od Ciebie dziecko, bo w końcu masz 15 lat i do psychicznej dorosłości Ci jeszcze brakuje (mi oczywiście trochę też), a mimo to nie zamierzam pchać się dziewczynom do łóżek.
Odpowiedź na Twoje pytanie jest taka, że można zajśc w ciążę podczas okresu.
A tak nawiasem to wśród młodzieży powinni propagować chyba masturbację, chociaż ma też skutki uboczne, bo jak zdarzają się jeszcze takie nastolatki to żal.
Pozdrawiam.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
Ja się zastanwaim gdzie są rodzice? Przeciez to oni powinni uswiadamiac dzieci? Moi mnie poinformowali co, gdzie, kiedy jak grac. Podczas okresu MOŻNA ZAJŚC W CIĄŻĘ.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-07-22, 00:56
Shagg napisał/a:
po co?
na przekór ;]
szprotka napisał/a:
Podczas okresu mozna zajsc w ciaze?
można.
okres nie jest metodą antykoncepcji.
_________________ mrau...
piotrek1
Wysłany: 2008-08-01, 23:31
Hejka ;p mam sprawe małą ;d kto mi powie kiedy mozna to robic bez gumki??;d tzn kiedy kobieta nie zachodzi w ciaze bardzo prosze na przykladze :p zakladając ze okres zaczyna sie 1 sierpnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.