ej no odrazu cos sobie myslicie ;d ja nawet tego nie robilem jeszcze tylko chce sie wzbogacic w nową wiedze ;d to powiecie mnie czy nie ;( ;p
najlepiej sie rodziców spytaj oni są od uświadamiania a nie internet bo potem powstaja takie głupie pytania pytania
szprotka napisał/a:
Mamy zamiar kochać sie z chłopakiem podaczas okresu bo on mowi ze wtedy nie wpadniemy.... Czy to prawda??Pomozcie:(
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Ostatnio zmieniony przez boryn_1908 2008-08-02, 23:49, w całości zmieniany 1 raz
Boryn to broń boże nie mój cytat ! Edytuj to bo wstyd
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
WOLNY ŚLONSK
piotrek1
Wysłany: 2008-08-02, 20:15
e tam ;d w ksiazkach sa takie slowa glupia ktorych nie rozumiem wiec bym musial spedzic godzinke przed 2 ksiazkami ;d a nie chce mi sie:D wiec dlatego was o to prosze ;p
sorki za pomyłke ale musiał jakiś błąd wystąpić gdy dodawałem posta
Dżem napisał/a:
Edytuj to bo wstyd
Wiem, wiem
Cytat:
e tam ;d w ksiazkach sa takie slowa glupia ktorych nie rozumiem wiec bym musial spedzic godzinke przed 2 ksiazkami ;d a nie chce mi sie:D wiec dlatego was o to prosze ;p
w tym momencie dla mnie to zwykła prowokacja
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.