moge prosic dziewczyny o wypowiedzenie sie na temat tableteczek anty:>? jakie bralyscie, czy byly jakies skootki uboczne, co sadzicie o tej formie zabezpieczenia i czy czesto zapominacie o nich hehe
Wysłany: 2006-08-04, 18:34
mercilon minulet harmonet
bralam cztery lata
mialam prawie wszystkie skutki uboczne: przytylam 15 kg, spadek libido do zera migreny: szczegolnie po harmonecie, takie czerwone plemy
wiecej sie z tym ne bawie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
moja kolezanka bierze i na poczatku zgrubła o 6 kg a pozniej dobrałą jej jakies inne drozsze i wrociła do swojej wagi... ginekolog powiedział jej ze jak sie nie idzie na tabletki to najczesciej sie grubnie a inna kol. bierze i jest taka chuda jak była...wiec albo drazu dobrze jej dobrali albo to nie zalezy od tego tylko od organizmu
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-14, 23:29
Bralam przez rok Yasmin - skutków ubocznych znaczących nie miałam (jedynie tuż przed okresem i w jego trakcie byłam strasznie płaczliwa i wrazliwa na wszystko). Natomiast pomogły mi w zwalczeniu moich okrutnych bóli menstruacyjnych. Nie przytyłam, ze skórą nic mi się nie działo, owłosienie zbędne nie wyrosło itd :-) O braniu tabletek nie zapominałam, bo ustawiona mialam przypominajkę w komórce.
Ogólnie uważam tabletki antykoncepcyjne za najlepszą metodę.
Ostatnio zmieniony przez Magda 2006-08-14, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.