czy ktos mógły by mi opisac jakies pieszczoty...prosze..=) nie wiem jak sie to wpgule robi..;-(
_________________ O-N-A =)
Kotka
Wysłany: 2008-07-03, 22:07
Rozumiem, że chodzi Ci o pieszczoty płci przeciwnej. No więc jestem jeszcze sama słabo doświadczona, ale mojemu kochanie największą przyjemność sprawia tzw. lód z połykaniem. Poza tym oczywiście pieszczoty uszu, karku, szyi a także mizianie po włosach i masowanie po plecach.
Ostatnio zmieniony przez Kotka 2008-07-04, 06:41, w całości zmieniany 1 raz
z was dwojga Ty jestes w najlepszym polozeniu bo facetowi poprostu bierzesz do reki albo do buzi i dzialasz;) pare razy i dojdziesz do wprawy, poza tym on cie sam pokieruje.
tylko czy to aby nie za wczesnie ^_^?
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-07-04, 21:44
ona16 napisał/a:
nie wiem jak sie to wpgule robi..;-(
to nie ucz się teorii tylko zacznij od praktyki.
pieszczoty mają dawać przyjemnośc, a u każdego człowieka w inny sposób się ją wywołuje, jedni lubią delikatne całowanie po całym ciele, inni lekko mocniejsze akcenty. bądźcie sobie bliscy, a wszystkiego się doskonale nauczysz sama.
Ja proponuje od nauki pisania i czytania po polsku. A potem zacznij ssać -,-'
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
z was dwojga Ty jestes w najlepszym polozeniu bo facetowi poprostu bierzesz do reki albo do buzi i dzialasz;)
no jak na Ciebie bLu to maly asortyment
no wybacz ale calowanie kasanie lizanie ciala itp to chyba zbyt banalne zeby sie tego uczyc? wiec raczej dziewczynie nie chodzilo o takie bzdury, wiec zostaja "konkretniejsze" pieszczoty. bez przesady, dziewczyna nie ma 12lat tylko 16 podobno. ale widac jednak jestem zbyt malo obeznana z penisami.. niech zgadne.. ty grasz nimi w pokera, czasem nawet przywiazujesz sznurek i wrzucasz do wody sprawdzajac czy "splawik" cos zlowi i inne udziwnienia, nie mowiac juz o zabawach w "awganistan"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.