Heh ludzie rozbrajacie mnie tymi pytaniami... Jezu jak wam wygodniej... Pierwszy raz jest spontaniczny i zależy to od Was. Musicie popróbować. Ktoś założył temat czemu jest tak dużo młodych mam. Jak widze wasz poziom wiedzy na temat sexu to sie nie dziwie... Zamiast zabierać sie za sex, lepiej sie pouczcie do szkoły. Lepiej na tym wyjdziecie. (Żal):(
Heh ludzie rozbrajacie mnie tymi pytaniami... Jezu jak wam wygodniej... Pierwszy raz jest spontaniczny i zależy to od Was. Musicie popróbować. Ktoś założył temat czemu jest tak dużo młodych mam. Jak widze wasz poziom wiedzy na temat sexu to sie nie dziwie... Zamiast zabierać sie za sex, lepiej sie pouczcie do szkoły. Lepiej na tym wyjdziecie. (Żal):(
True True
_________________ Lepiej milczeć i uchodzić za głupca niż raz się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości.
Jak jesteś sekspertem to może daj dziewczynie rad parę, umów się na spotkanie, pokaż co i jak, pogimnatyskuj trochę, a nie strzelił palcami i zadowolony z siebie (żalem rzucił coby elo być) Lagu rzucił na wszystko i czeka na wynik sytuacji.
Nie wiem jaka może być najwygodniejsza, ale za to wiem jaka jest najniewygodniejsza.
To znaczy: Kubeł wazelynu i w oakak
_________________ VaBij!
LysyXXXL
Wysłany: 2008-05-28, 14:41
Czytam coraz wiecej i nie rozumie ludzie pisza z problemami i zakladaja jakies tematy do rozmow spekulacji i wymiany doswiadczen a wy wszystko tylko krytykujecie
ja osobiscie uwazam jezeli to ma byc twoj pieerwszy raz to moze cie troche bolec wiec lepiej jak by on lezal na tobie ale z bolem musisz sama walczyc nie jest tak strasznie boli tylko za pierwszym razem niektore kobiety wogole nie boli a inne kilka razy ale nie przejmoj sie wkoncu przejdzie
xbartxxx
heh a po co są te wszystkie fora?? do zadawania pytan i uzyskiwania odpowiedzi, jakiejs pomocy od tych co juz wiedzą co nieco, no nie???? wiec nie najeżdzaj Lares86 od razu na ludzi, jak nie masz ochoty to nie odpowiadaj.... ......
a pozycja... najlepiej po bożemu (Ty na dole) , najmneij bolec powinno..
_________________ a witam witam Cię Ruget i pozdrawiam też swistu:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.