Wysłany: 2008-06-14, 22:19 Petting.. w praktyce :P
na Poczatek dla wszystkich po
moje pytanie..
Fajne, mile, przyjemne sposoby na zaspokojenie dziewczyny )
mhm.. i czy udalo sie wam doprowadzic dziewczyne do orgazmu poprzez petting ;>
kazda odp mile widziana )
A to bardzo ciekawe, nie śmiejcie się, ale nie chcemy z dziewczyną jeszcze tak prędko do tego dochodzić, mam tu na myśli pieszczoty bardziej powierzchowne:).
Spróbuj łechtaczkę? Ona jest na wierzchu...?? To jej nie rozdziewiczysz... +_+ Może zdecydujcie się już na coś więcej...?? Będzie mniej problemów i... przyjemniej...
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Bamborelo, ale tego nie zrobisz przypadkiem chyba ze masz długie ostre paznokcie i jeśli nie chcesz to tego nie zrobisz:P
a ty znowu z tymi swoimi dlugimi paznokciami! fuuu!
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
wystarczy powolac sie na wyobraznie! oczywiscie ze przez peeting mozna doprowadzic dziewice do orgazmu...a co do sposobow palcowych to mhm...swietna sprawa na pieszczoty
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.