Forum Dyskusyjne :: Ochota na seks

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Seks i erotyka » Ochota na seks

Ochota na seks
Autor Wiadomość

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-04-10, 21:10   

Jakos nie moge wczuc sie w ten temat :zdziwko:
Zydu napisał/a:
tu sie mylisz:P
z wlasnego doswiadczenia wiem,ze sie nie myli
Prymas napisał/a:
Chyba,że są nieśmiali. ;)
piszemy o przecietnych facetach,ktorzy zazwyczaj nie sa tacy-psy na baby :rotfl:
HappyTreeFriend napisał/a:
Proponuje jakis nastroj - wieczorek, swiece, wino, delikatna cicha chilloutowa muzyka
tak nawiasem mowiac zbyt czesto praktykowane romantyczne wieczorki moga sie predzej czy pozniej znudzic,trzeba od czasu do czasu pozwolic sobie na sponatnicznosc.
deela napisał/a:
ja bym sie okropnie czula gdybym zmusila sie do sexu tylko dla drugiej osoby...
nie wiem jak wy kolezanki,ale ja bym sie czula jak laleczka nadmuchiwana :rotfl:
Who's playing tricks on me?"

HappyTreeFriend 

Wysłany: 2006-04-13, 18:15   

Świętoszka napisał/a:
tak nawiasem mowiac zbyt czesto praktykowane romantyczne wieczorki moga sie predzej czy pozniej znudzic,trzeba od czasu do czasu pozwolic sobie na sponatnicznosc.

Zgadzam sie i wcale nie mowilem ze kazdy moj wieczor wyglada tak jak napisalem :hyhy:

Majka 

Wysłany: 2006-04-30, 20:34   

Mojego faceta nie trzeba przekonywac. Nie zdarzyło sie zeby nie chciał.
Jesli chcę - to poprostu mowię mu np.
" co byś powiedzial na ........ (tutaj mowie co, bo tez zalezy co chcę )
zawsze chętnie przystaje.

Jesli mialabym mu to zaproponowac gestami ( czasem sie zdarza) to zaczynam od pocałunku, potem łapię ze co trzeba zeby przekonac sie ze jest " gotowy" jesli czuję ze jest to rozpinam spodnie a potem to juz leci .... :-D :hyhy: :hyhy:

chouchou 

Wysłany: 2006-06-13, 20:01   Re: Ochota na seks

wampirzyca:) napisał/a:
WyobraĄ sobie, że bardzo masz ochotę na seks. Opisz, jak
przekonasz partnera/partnerke, aby ci uległ/a-słowami,gestami,zachhowaniem czym?.

u mnie wystarczy tylko,ze sie "odpowiednio" spojrze,zreszta moj partner i ja mamy ogromne temperamenty,wiec maly gest mowi sam za siebie ;)

nefretete
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-04, 18:55   

nigdy nie wymuszam na kims ochoty na seks, jedynie ja zwiekszam, a mozna roznie
zawsze staram sie aby wzwod u mezczyzny trwal jak najdluzej, jak dotad zdazylam zauwazyc to podnieca ich widok jak jestem naga, szczegolnie piersi, nogi, pośladki, ocieram o niego tymi czesciami, dotykam, sse, lize, muskam, całuje wrażliwe miejsca na jego ciele. pieszcze go tak jak tego potrzebuje. Dotykam sfery narzadow plciowych, niekiedy prowadzi to do orgazmu. Innym wyjsciem moze byc masaz erotyczny, rozgrzewanie przez dotyk i masowanie posladkow, dotykanie lodem to tez dobre rozwiazanie, szyi, narzadow placiowych, nog partnera, chlod lodu uniemozliwia szczytowania ale wywoluje ogromne podniecenie ktore utrzymuje sie bardzo dlugo, na pewno piesczoty jezyczkiem, milimetr po milimetrze od szyi do stop, dobry wstep do oralu, nacieranie olejakami, najlepszy sposob to rozewrzec nozki i wodzic po ciele partnera wargami sromowymi, przykleknac nad jego glowa i zjedzzac w dol, mozna usiasc na piersiach jego, tyle tych sposob ile sekund kochania

Lena 
*^*love_ya*^*

Wysłany: 2006-07-12, 22:50   

zaczne sie do niego przytulać, powoli całować, na poczatku liże go za uchem, potem schodze do ust, ściągam mu bluzke całuje jego klate, schodze niżej, rozpinam mu pasek do spodni................

Odpowiedz do tematu