Wysłany: 2006-08-26, 12:58 O pozycjach itp. Skype: robber-lor
Cytat:
Kobitka zawsze ma racje
kobitka moze kobieta nie
Świętoszka napisał/a:
Ostatnia pozycje stanowczo odrzucam
i dobrze bo w lozku nie ma byc nic na sile ... wszystko ma sprawiac obu ludzia przyjemnosc (czasem jednemu bardziej jednemu mniej ) ale co do poswiecania sie to nie tylko wy sie poswiecacie jest pare pozycji w jakich kobieta ma mnustwo przyjemnosci a facet prawie wogole ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
ale co do poswiecania sie to nie tylko wy sie poswiecacie jest pare pozycji w jakich kobieta ma mnustwo przyjemnosci a facet prawie wogole
nic mi o tym nie wiadomo-oswiec mnie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-20, 18:59, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2006-08-26, 13:03
hmm ja potrafie jest pozycja zwana swimming kobieta w niej osiaga bardzo szybko orgazm ja przy niej czulem przyjemnosc ale nie plynela ona z czlonka lol fajnie powiedziane
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
kobieta w niej osiaga bardzo szybko orgazm ja przy niej czulem przyjemnosc ale nie plynela ona z czlonka
jest zbyt niewygodna
ps. znowu wywala mi posty za off topic
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-20, 19:00, w całości zmieniany 2 razy
And I have no privacy
bynajmniej, ale jak to juz gdzies napisalam o gustach sie nie dyskutuje
And I have no privacy
Wysłany: 2006-08-26, 15:16
mi ona nic nie dawala dziewczyna po chwili byla bliska konca a ja nic no moze troszke od zabawy jej pieknym biustem a po zmianie na np jezca to od razu lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.