Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-06-02, 19:04
Heh ... ciekawy temat.... chociaż mi się aż tak bardzo jeszcze nie chciało, żeby nie wytrzymać do domu.... wiem wiem...niektórzy lubią dreszczyk emocji...
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
Mój samochód garaż/plener, na samochodzie sąsiadki (garaż), bujawka na tarasie, ogródek przy domu (mieszkam w 2 piętrowym szeregowcu), szkoła... Na razie to chyba wszystko...
P.S Bym zapomniał, na samochodzie mamy...
Ostatnio zmieniony przez Bamborelo 2008-06-05, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
xbartxxx
1. Opleciona bluszczem ławka, w nocy, tuż przy szkole tańca (a za szybą tańczące pary)
2. Ławka w parku, też w nocy (a obok przechodzący ludzie - trzeba było być uważnym)
3. Trawiaste zielsko nad Odrą (a wokół tyle komarów, że przez cały tydzień drapaliśmy się po tyłkach)
4. Nad Odrą - po pijaku niestety (a zza muru wychylająca się klikuletnia dziewczynka)
5. Przy murze szkoły - na stojaka
_________________ Otwarty umysł... i coś jeszcze...
najbardziej dziwaczne to było w tunelu w którym jeżdżą tramwaje(na szczęście too była noc i tramwaje nie jeżdziły)
Poza tym łątka ale widze że to już standard
Nadmorska plaża
Maska samochodu gdziec na środku pola
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Kotka
Wysłany: 2008-07-06, 10:20
1. na łące w pobliżu jeziora
2. w środku lasu
3. w samochodzie gdzieś w plenerze
4. w pracy mojego Kochanie (moje ulubione miejsce;), pamiętam że zapomnieliśmy zamknąć drzwi, ale na szczęście nikt nie wszedł)
Ostatnio zmieniony przez Kotka 2008-07-06, 10:33, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 173 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-07-06, 12:49
Hmm.. w mojej sytuacji najlepsza adrenalina jest w moim pokoju, kiedy rodzice, a zwłaszcza tata jest w domu
A poza tym:
* na dziedzińcu zabytkowego zamku;
* w namiocie, gdy obok spi kumpel moojego chłopaka
* w kiblu w PUB-ie.. albo w eksluzywnej restauracji (jak wczoraj :D )
A w ogóle najlepsze miejsca wychodzą na spotanie?
Ostatnio zmieniony przez Sachmet 2008-07-06, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.