Forum Dyskusyjne :: Nie typowy problem z orgazmem kobiety.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Seks i erotyka » Nie typowy problem z orgazmem kobiety.

Nie typowy problem z orgazmem kobiety.
Autor Wiadomość

no___name

Wysłany: 2006-10-22, 23:14   Nie typowy problem z orgazmem kobiety.

Mam pytanie:

Jestem z kobieta od dłuższego czasu, nie mamy przed sobą zahamowań, rozmawiamy o wszystkim, niczego się nie wstydzimy.

W sexie lubimy się pośmiać, poexperymentowac, nic dla nas nie jest wstydliwe.

Jednak moja kobieta nie odczuwa przyjemności z pieszczot łechtaczki, prubowaliśmy pieszczot ustami, językiem, palcami, a nawet i strumieniem wody z prysznica.

Jedyne, co ona odczuwa to silne, gilgotanie które nie sprawia jej przyjemności.

Podczas stosunku pochwowego jest bliska osiągnięcia orgazmu jednak nigdy do niego nie dochodzi. Zbliża się, stopuje i znowu jest bliska, ale go nie osiąga.

Proszę o jakąś rade!!
Ostatnio zmieniony przez no___name 2006-10-22, 23:17, w całości zmieniany 3 razy  

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Wysłany: 2006-10-23, 15:18   

no___name napisał/a:
W sexie lubimy się pośmiać
to może zróbcie to tak na poważnie bez śmiechu ale oczywiście z uczuciem... żeby poczuła w jakiej sytuacji sie znajduje...Że to juz nie jest zabawa czy gierki... Może jakas kolacja, albo film.. I duzo pieszczot!! powodzenia

'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''

no___name

Wysłany: 2006-10-23, 20:20   

lubimy urozmaicenia,
dlatego romantyczna kolacja we dwoje już była :-)
ostre zabawy tez byly,
sex z dystansem do wszystkiego tez byl,
juz bylismy umorusani bita smietana i czekolada,
kochalismy sie w najrozniejszych miejscach i ciagle ten sam efekt.
nas stosunek nie jest za krotki bo bywalo ze kochalismy sie z 30-45min i juz bylismy lekko zmeczeni a nadal moja dziewczyna byla bliska orgazmu ale go nie osiagala.

nie wiemy dlaczego tak jest?
dla mnie ta sytuacja robi sie troche krepujaca bo chcial bym aby i ona przezywala taka sama przyjemnosc jak ja.

Ma ktos na to jakas rade??

Eluś 

Wysłany: 2006-10-25, 17:09   

jesli chodzi o tę łechtaczkę... mam podobnie, no name.... seks oralny nie sprawia mi przyjemności...
znalazłam w końcu fajny sposób, ale może o tym na privie, co? :) jak chcesz się dowiedzieć, to tylko daj znać :)
pozdrawiam :)

no___name

Wysłany: 2006-10-27, 12:57   

dzieki Eluś!!

jutro zobaczymy czy to cos pomoze :-)

ostatnio zaczelismy sie kochac tak jak by na jeźdzca tylko ze Ona nie porusza sie w gore i w dol tylko w przod i tyl tzn. raz w strone mojej glowy a raz w strone stop.

I bardzo szybko sprawia jej to przyjemnosc ale i tak do orgazmu nie dochodzi :-/

Eluś 

Wysłany: 2006-10-27, 13:52   

bardzo proszę :) i nie zapomnij, że "to" ma być w przód i tył ;)

a co do pośmiania się w czasie seksu... a czemu nie? przeciez seks to nie tortury tylko przyjemność, radość z bliskości z ukochaną osobą :)
buziaki!

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-10-27, 19:12   

sprobujcie tez hmm nie wiem jak to sie nazywa ale ty jak w nia wchodzisz to ona ma nogi na twoich ramionach :) bardzo dobra pozycja pozwalajaca wejsc w calosci moze to pomoze:)

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

no___name

Wysłany: 2006-10-28, 08:18   

prubowalismy :-)

calkiem przyjemnie ale bardziej dla mnie niz dla niej :-P

Odpowiedz do tematu