Wysłany: 2006-10-22, 23:14 Nie typowy problem z orgazmem kobiety.
Mam pytanie:
Jestem z kobieta od dłuższego czasu, nie mamy przed sobą zahamowań, rozmawiamy o wszystkim, niczego się nie wstydzimy.
W sexie lubimy się pośmiać, poexperymentowac, nic dla nas nie jest wstydliwe.
Jednak moja kobieta nie odczuwa przyjemności z pieszczot łechtaczki, prubowaliśmy pieszczot ustami, językiem, palcami, a nawet i strumieniem wody z prysznica.
Jedyne, co ona odczuwa to silne, gilgotanie które nie sprawia jej przyjemności.
Podczas stosunku pochwowego jest bliska osiągnięcia orgazmu jednak nigdy do niego nie dochodzi. Zbliża się, stopuje i znowu jest bliska, ale go nie osiąga.
Proszę o jakąś rade!!
Ostatnio zmieniony przez no___name 2006-10-22, 23:17, w całości zmieniany 3 razy
to może zróbcie to tak na poważnie bez śmiechu ale oczywiście z uczuciem... żeby poczuła w jakiej sytuacji sie znajduje...Że to juz nie jest zabawa czy gierki... Może jakas kolacja, albo film.. I duzo pieszczot!! powodzenia
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
lubimy urozmaicenia,
dlatego romantyczna kolacja we dwoje już była :-)
ostre zabawy tez byly,
sex z dystansem do wszystkiego tez byl,
juz bylismy umorusani bita smietana i czekolada,
kochalismy sie w najrozniejszych miejscach i ciagle ten sam efekt.
nas stosunek nie jest za krotki bo bywalo ze kochalismy sie z 30-45min i juz bylismy lekko zmeczeni a nadal moja dziewczyna byla bliska orgazmu ale go nie osiagala.
nie wiemy dlaczego tak jest?
dla mnie ta sytuacja robi sie troche krepujaca bo chcial bym aby i ona przezywala taka sama przyjemnosc jak ja.
jesli chodzi o tę łechtaczkę... mam podobnie, no name.... seks oralny nie sprawia mi przyjemności...
znalazłam w końcu fajny sposób, ale może o tym na privie, co? jak chcesz się dowiedzieć, to tylko daj znać
pozdrawiam
ostatnio zaczelismy sie kochac tak jak by na jeźdzca tylko ze Ona nie porusza sie w gore i w dol tylko w przod i tyl tzn. raz w strone mojej glowy a raz w strone stop.
I bardzo szybko sprawia jej to przyjemnosc ale i tak do orgazmu nie dochodzi :-/
Wysłany: 2006-10-27, 19:12
sprobujcie tez hmm nie wiem jak to sie nazywa ale ty jak w nia wchodzisz to ona ma nogi na twoich ramionach bardzo dobra pozycja pozwalajaca wejsc w calosci moze to pomoze:)
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.