Forum Dyskusyjne :: "nastolatki czy seksolatki ?"

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Seks i erotyka » "nastolatki czy seksolatki ?"

"nastolatki czy seksolatki ?"
Autor Wiadomość

karda90 

Wysłany: 2006-08-30, 18:40   "nastolatki czy seksolatki ?"

jestem juz pare miesiecy na tym forum przewinelo sie przez nie dużo nastolatkow i cóż mogę stwierdzić czytając nie które wypowiedzi 15 czy 16,17 latek że maja nie zle doświadczenie w tych sprawach, czy to jest normalne aby w tym wieku uprawiać seks? wg mnie NIE. Te dziewczyny niszczą sobie życie. Wypowiedzi typu Leny i innych napalonych nastolatek mnie poprostu brzydzą, a może one poprostu mają bujną wyobraźnie??Co wy sądzicie na ten temat??czy dla Was to coś normalnego czy to zboczenie??

Pablo 
Prze Huj :D

Wysłany: 2006-08-30, 18:57   

karda90, każdy decyduje sam o swoim życiu raczej to jest normalne koleżanka mojego kolegi w wieku 15 lat zaszła w ciąże. Każdy się kieruje tym życie jest krótkie co se bede żałować, dla mnie to jest chore lepiej poczekać niż byc tak jak dziwka, nawet jak by do mnie jakaś dziewczyna spytała się czy to z nią zrobie odpowiedział bym nie,ale ludzie też mają bujną wyobraźnie więc nie wiem może zmyślają żeby się poczuć wyróżnionym :)

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-08-30, 18:59   

Eee, to nie moja sprawa, nie będę nikomu "włazić do łóżka". :p Jak się dzieciaki chcą zabawić to proszę bardzo - od zawsze było tak, że jedni zaczynali wcześniej, a inni później.

karda90 napisał/a:
Te dziewczyny niszczą sobie życie.

No nie wiem... Jak nie zachodzą w ciążę to chyba nie ma tu zbyt wiele "destrukcji życiowej".

karda90 napisał/a:
a może one poprostu mają bujną wyobraźnie?

Może.

karda90 napisał/a:
czy to zboczenie??

Nie, nie zboczenie. Dzieciaki mają wzmożone potrzeby i po prostu są ślepe na to, że troszkę za bardzo się spieszą - są za słabe psychicznie, aby przeciwstawić się własnemu organizmowi.

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Wysłany: 2006-08-30, 19:58   

Ja mam latek 17;] ale nie widze nic złego w tym, ze nie jestem dziewicą;] Nie żałuje i gdym=bym miała szanse powtorzenia zycia, pewnie zrobiłabym to w tym samym wieku:D
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-30, 20:53   

wiek sie nie liczy dlaczego tego nie rozumiecie ... on tu ma najmniej do powiedzenia decyduje o tym sila zwiasku i to czy dziewczyna czuje sie gotowa wiec poco dyskusja na temat w jakim sie nic nie zmieni .... znam dziewczyny co od 14 roku zycia uprawiaja sex mopze nie czesto ale jednak i nie uwazam tego za zle bo znam je lepiej i wiem ze byly na to gotowe ...

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

I'm_an_Angel 

Wysłany: 2006-08-30, 22:22   

Ruget napisał/a:
wiek sie nie liczy dlaczego tego nie rozumiecie ... on tu ma najmniej do powiedzenia decyduje o tym sila zwiasku i to czy dziewczyna czuje sie gotowa wiec poco dyskusja na temat w jakim sie nic nie zmieni .... znam dziewczyny co od 14 roku zycia uprawiaja sex mopze nie czesto ale jednak i nie uwazam tego za zle bo znam je lepiej i wiem ze byly na to gotowe ...
Wszystko siedzi tu....w naszej głowie ;) i najważniejsze jest to żeby nie żałowac niczego co zrobimy w życiu :serce: :serce: :) :super:

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-08-30, 23:32   

karda90 napisał/a:
czy dla Was to coś normalnego czy to zboczenie??

Zboczenie na pewno nie. Ale nie jest to też dla mnie super normalne. Jestem w tej sprawie dosyć konserwatywny i uważam że powinny poczekać parę lat aż od ziemi odrosną.
Prymas napisał/a:
Dzieciaki mają wzmożone potrzeby i po prostu są ślepe na to, że troszkę za bardzo się spieszą - są za słabe psychicznie, aby przeciwstawić się własnemu organizmowi.

To oczywiście prawda, ale jest też taka możliwość że niektórzy robią to tylko po to żeby powiedzieć światu "Patrzcie K***a jaki ja jestem dorosły"
Oto moje zdanie :]

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

#deela 

Wysłany: 2006-08-31, 07:49   

ja tak sobie mysle ze z sexem nie ma sie co spieszyc, to nastawienie mediow i gloopota dzisiejszych nastolatkow powoduje ze dzieciaki sie spiesza z tym za mocno, ale nie jest to wiekszosc populacji.... jakby tak popatrzec na 30 osobowa klase to bedzie tam z piec wypindrzonych nastoletnich lolitek a reszta normalna.....
mnie sie z tym w ogole nie spieszylo ale swoje doswiadczenia zdobylam i niczego nie zaluje :o tylko ze ja juz BYLAM DOROSLA a nie jakas smarkata 17stka
z drugiej strony te dziewczatka czesto jakos tam sie pitola a to co opowiadaja to wybujala wyobraznia bo sporo do tego dokladaja od siebie, a tak zeby ladniej brzmialo jakie to one dorosle i wyzwolone

agoos 

Wysłany: 2006-08-31, 08:10   

COprawda to ich sprawa, moga to robic kiedy chca, ale wiek 15, 16, lat to za malo chyba. Wtedy sie przezywa te pierwsze milosci, pozniej facet chce laske rzucic, to ta mu sie oddaje. Albo robi to bo nie chce mu powiedziec "nie", moze juz jest gotowa (napewno nie jest!, ale jej sie ta zdaje), niesamowite. Ja sie z tym spieszyc nie spieszylam nigdy, bo czekalam. Nie mowie ze tego nie zrobilam, ani nie mowie ze robie to co tydzien.

Ale fakt, patrzac na mlode laski, kazda probuje sie przescignac, by jak najwczesniej to zrobic by bylo jak najlepiej.
Moja jedna kumpela miala nieskonczone 16, i okropnie sie tym szczycila. Szkoda, bo teraz chodza plotki, nawet moja mama wie, a ja przeciez jej nie powiedzialam "mamo, moja kumpela w wieku 15,5 lat stracila dziewictwo, fajnie, nie?".
wiadomo, chlopak ja rzucil, przyszedl nowy, pozniej nowy. A takiej juz nie wystarczy ze chlopak ja przytuli, pocaluje, zlapie za reke, powie ze kocha. Ona musi miec sex od razu, bo pocalunek jest dla niej niczym.

Ale wkoncu to ich sprawa i beda robily dalej z siebie pindy.
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "

Leeloo 

Wysłany: 2006-08-31, 10:52   

agoos napisał/a:
Nie mowie ze tego nie zrobilam, ani nie mowie ze robie to co tydzien.

Znaczy że codzienny seks ze swoim chłopakiem to coś złego???

agoos napisał/a:
. A takiej juz nie wystarczy ze chlopak ja przytuli, pocaluje, zlapie za reke, powie ze kocha. Ona musi miec sex od razu, bo pocalunek jest dla niej niczym.

Eno... takie to sie już zalicza do "dziwek" chyba... ;|

deela napisał/a:
drugiej strony te dziewczatka czesto jakos tam sie pitola a to co opowiadaja to wybujala wyobraznia bo sporo do tego dokladaja od siebie, a tak zeby ladniej brzmialo jakie to one dorosle i wyzwolone

Z tym sie zgadzam, to głupota...
Ale z drugiej strony znam bardzo mało takich dziuewczyn, wiekszość to normalne dziewczyny, ktore maja chlopaka od dluzszego czasu, i im dobrze;]

agoos 

Wysłany: 2006-08-31, 11:02   

Leeloo napisał/a:
Znaczy że codzienny seks ze swoim chłopakiem to coś złego???

Zalezy ile sie ma lat. No bo trudno zeby 16-latka uprawiala codziennie sex ze swoim facetem. Rzadko sie zdarza, zeby to byly milosci do konca zycia... Z drugiej strony - niech sobie robi co chce. Wazne ze to nie ja, bo mi to nie do konca pasuje. Ja nie musze tego uznawac za ok, ale to nie znaczy ze czlowieka skreslam.

Leeloo napisał/a:
Eno... takie to sie już zalicza do "dziwek" chyba... ;|

Do dziwek wtedy, kiedy zmienia partnerow jak rekawiczki i uprawia z nimi sex. Z kazdym. To ze go potrzebuje, nie znaczy ze to robi. Ale jesli robi, to owszem.
Mi bardziej chodzilo o to, ze gdy mlodo sie zaczyna, w wieku 18 lat nie wazne jest juz, ze chlopak czule przytuli, czy tez namietnie pocaluje. A wg. mnie to powinno byc zawsze takie.. wyjatkowe. Tymbardziej w tak mlodym wieku.
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "

Leeloo 

Wysłany: 2006-08-31, 13:03   

agoos napisał/a:
Zalezy ile sie ma lat. No bo trudno zeby 16-latka uprawiala codziennie sex ze swoim facetem. Rzadko sie zdarza, zeby to byly milosci do konca zycia...

Jak już wszyscy wiedzą, ja mam 17 lat;] Dziewicą nie jestem, ale jakoś sie z tym nie obnosze i nie chwale... to jest forum, nikt mnie tu nie zna, wiec moge napisać rozne rzeczy;]

I uważam ze jesli oboje partnerzy lubią i maja okazje, to czemu mają sie przed tym bronic???

Cytat:
Mi bardziej chodzilo o to, ze gdy mlodo sie zaczyna, w wieku 18 lat nie wazne jest juz, ze chlopak czule przytuli, czy tez namietnie pocaluje.

I tego też za prawde nie uważam...

agoos napisał/a:
A wg. mnie to powinno byc zawsze takie.. wyjatkowe. Tymbardziej w tak mlodym wieku.

A tu sie zgadzam;]

Henear 

Wysłany: 2006-08-31, 15:00   Re: "nastolatki czy seksolatki ?"

karda90 napisał/a:
jestem juz pare miesiecy na tym forum przewinelo sie przez nie dużo nastolatkow i cóż mogę stwierdzić czytając nie które wypowiedzi 15 czy 16,17 latek że maja nie zle doświadczenie w tych sprawach, czy to jest normalne aby w tym wieku uprawiać seks? wg mnie NIE. Te dziewczyny niszczą sobie życie.

Popieram Cie bo mam takie samo zdanie ale tylko po częsci :P
Jesli dziewczyna idzie do łóżka z jakimś facetem nie musi mieć zaraz zmarnowanego zycia.
Jesli trafiła na "napalonego" to wątpie by miała miłe wspomnienia za pierwszym razem. Ale jeśli ma sie do kogoś zaufanie i wie ze chce jak najlepiej to myśle ze tu nie ma wiekszego problemu :)

Myśle ze najlepiej miec tak 17,18 .

karda90 

Wysłany: 2006-08-31, 20:06   

Prymas napisał/a:

Nie, nie zboczenie. Dzieciaki mają wzmożone potrzeby i po prostu są ślepe na to, że troszkę za bardzo się spieszą - są za słabe psychicznie, aby przeciwstawić się własnemu organizmowi.

własnemu organizmowi??czy sądzisz że ich popęd seksualny jest aż tak WIELKI, być może. Sama byłam świadkiem na biwaku klasowym działy się tam różne rzeczy, na pozór normalna ułożona dziewczyna, dobrze się uczyła w życiu by mi nie przyszlo na myśl że ona należy do tych łatwych panienek a jednak nie potrafila się opanować i skorzystała z okazji w wieku 15 lat :/

agoos 

Wysłany: 2006-09-01, 09:42   

Leeloo napisał/a:
Jak już wszyscy wiedzą, ja mam 17 lat;] Dziewicą nie jestem, ale jakoś sie z tym nie obnosze i nie chwale... to jest forum, nikt mnie tu nie zna, wiec moge napisać rozne rzeczy;]

I uważam ze jesli oboje partnerzy lubią i maja okazje, to czemu mają sie przed tym bronic???

Nie rozumiesz. Rób co chcesz, mi to nie przeszkadza. Jeśli jest ta miłość, gotowość i chęć to proszę bardzo. Ja raczej odpadłabym wtedy ;) Ale jak mówiłam, nie potępiam :)

Leeloo napisał/a:
I tego też za prawde nie uważam...

Tu mówiłam o tym, że młodo seks zaczęty i robiony często, tak jak w przypaku pani X. Mówiąc mi kiedyś "już tydzień tego nie robiliśmy" myślałam, że to jakas tragedia jej zyciowa chyba. jak sie robi to za kazdym razem przy spotkaniu.. non stop.. to pozniej tak jest.

Leeloo 

Wysłany: 2006-09-01, 13:54   

agoos napisał/a:
Tu mówiłam o tym, że młodo seks zaczęty i robiony często, tak jak w przypaku pani X. Mówiąc mi kiedyś "już tydzień tego nie robiliśmy" myślałam, że to jakas tragedia jej zyciowa chyba. jak sie robi to za kazdym razem przy spotkaniu.. non stop.. to pozniej tak jest.

Chyba opóściłam coś ;] Nie widziałam:PP
Różni ludzie sa na świecie...

malineczka 

Wysłany: 2006-09-18, 21:50   

seksolatki;) jestem jak najbardiej przeciwna dziewczynom, ktore chcac udowodnic jakie sa juz 'dorosle' sypiają z kim popadnie w takim wieku jw ;) maja cale zycie przed soba, mnostwo czasu, a one 'oddaja' swoje jeszcze nie rozwiniete w pelni cialo jakiemus maloletniemu napalencowi albo co gorsza pedofilowi ;) straszne co sie u nas w kraju dzieje ;)

Mati 

Wysłany: 2006-09-18, 21:58   

Dokładnie, ja w tym nie widze wogole przyjemnosci.... sex z 14, 15 latka, nawet 16... :/ hym..., bez sensu....
Ale cos panienki wola sie szmacic od mlodych lat, spokojnie odechce im sie...

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-09-18, 22:50   

ja w tym widze sens bo trafiam na 15 co wydaja sie byc 17 lub wiecej bo sa o wiele dohrzalsze od nich :) i owiele milsze i nie takie pewne siebie ale i nie lubie dziewczyn co wskakuja do lozka :P i powiem po raz 100 wiek w jakim czyna sie sex nie ma znaczenia liczy sie to w glowie znam kilka dziewczyn w eiku 19 lat co sa za dziecinne na sex ... a kilka dziewczyn co ma 15 i jest w sam raz ale to jest wybor dziewczyny (kazdej z kolei) i nie mow ze sie szmaca chyba ze powiesz wedlug mnie ale i tak Ci racji nie dam ...

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

malineczka 

Wysłany: 2006-09-19, 17:04   

fakt, ale myslisz Ruget ze to w porzadku kiedy takie mlode dziewczyny uprawiaja sex, a potem calkiem przez przypadek zachodza w ciaze?:) wiesz, wsyztsko jest dla ludzi, sex tez, ale dla ludzi dojrzalych, tak mysle, a co kto robi to jego sprawa :)

Odpowiedz do tematu