Tego niestety obiecać nie mogę - weszło mi to już w krew.
zaraz znowu wejdzie mi w krew wypominanie Ci tego upierdliwe wypominanie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Tego niestety obiecać nie mogę - weszło mi to już w krew. ;)
zaraz znowu wejdzie mi w krew wypominanie Ci tego :hyhy: upierdliwe wypominanie :hyhy:
Chciałabyś uchodzić za upierdliwą? :P Mnie się to słowo strasznie nie podoba, więc wcelu ochrony Twojej godności osobistej jadnak trochę się wstrzymam z tymi docinkami (łaskawca ze mnie, oj łaskawca). ;]
:P Mnie się to słowo strasznie nie podoba, więc wcelu ochrony Twojej godności osobistej jadnak trochę się wstrzymam z tymi docinkami (łaskawca ze mnie, oj łaskawca). ;]
nie wiem czym zasluzylam sobie na to,bo nie wierze ze podales wszystkie powody.To pewnie ten moj urok osobisty
And I have no privacy
nie wiem czym zasluzylam sobie na to,bo nie wierze ze podales wszystkie powody.To pewnie ten moj urok osobisty
A to ciekawa sprawa - zauważyłem właśnie, że można emanować urokiem osobistym w języku pisanym. Chyba trza to gdzieś opatentować... Jeszcze trochę i zacznę wyczuwać kobiecy seksapil przez ekran monitora.
nie wiedziales !!!!???? pfff przeciez ja, jak Chuck Norris-wszystko potrafie.Ty ignoracie
And I have no privacy
Wysłany: 2006-02-17, 23:38
Michał, nazwij rzecz po imieni
popatrz to latwe
deela to dziwka bo sie puszczala....
widzisz latwo teoretyzowac a tu masz prawdziwy przypadek ktory znasz i ponoc lubisz
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Uwierzyłbym dopiero wtedy, gdybyś napisała, że Chuck Norris to Twój mąż - byłabyś wtedy bezpośrednio pod opieką Jego nieskończonej mocy
ha!pownienes napisac,ze uwierzysz ,ze Chucki jest taki super dopiero wtedy,gdy przyznam ze jest moim mezem
And I have no privacy
Wysłany: 2006-02-18, 13:39
Michał, ale dlaczego? przeciez robilam to co potepiasz, zachowywalam sie dokladnie tak, a nawet gorzej bo zdradzali ze mna zony zonaci faceci, zdarzylo mi sie isc do lozka ze znajomym, ktory dwa dni pozniej sie zenil....
oh brakuje ci ikry?
dziwka to nie zawod tylko charakter:P
[ Dodano: 2006-02-18, 13:40 ]
PS tamta dziewczyne znasz bardziej ode mnie w koncu cale dwie minuty nagrania, a jednak jakos oceniles ja, mnie znasz ciut lepiej
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Widze ze jednak niektóre dziewczyny maja nawalone w głowie...
Michał napisał/a:
a tak po za tym to ta dziewczyna zachowała sie jak dziwka...
Czemu zawsze w takich sytuacjach dziewczyny zyskują miano kurew ,podczas gdy płci męskiej wszytko uchodzi płazem ?! Ba, często nazywa się ich wielkimi zdobywcami etc.
hah, można tutaj podać przykład Bonda. James Bonda. WyobraĄcie sobie,że w filmie jego miejsce zastępuje kobieta. Na pewno okrzyknięta została by dziwką .. a nie pełną uroku damą.
Propos "puszczania się" , nie mam nic do hedonistów. Skoro dla obu stron jest to korzystne, nie widzę w tym nic złego. Szacunek do siebie jest sprawą prywatną...zresztą z jakiejś racji ktoś osądza z góry drugą osobę , przylepiając jej etykietke " dziwka" i uznając za gorszą ? Choć sama chyba nie potrafiłabym uprawiać seksu z obcym kolesiem [ale wszystko przede mną .hyhy]
Czemu zawsze w takich sytuacjach dziewczyny zyskują miano kurew
Nie wiem ale sie juz tak niestety przyjelo
Tak się przyjęło? Może czas to zmienić?
Sama jestem za wiernością i romantyczną miłością po grób, ale denerwuje mnie, że tak inaczej ocenia się postępowanie kobiet i mężczyzn. Im zawsze uchodzą zdrady i podboje, niby świadczy to o tym, że tacy "męscy". Kobieta dostaje miano jak tylko miała więcej partnerów lub poszła do łóżka na 2 randce?
Społeczeństwo wymaga od kobiet wartości, cnoty. Bo to ma być matka i żona /czytaj gospodyni domowa/, a to, że facet miewa kochanki, to już takie "naturalne"
Widze ze jednak niektóre dziewczyny maja nawalone w głowi
Michał napisał/a:
zachowała sie jak dziwka...
ale buĄkę miała milutka jak na swój wiek i (teraz mi sie pewnie oberwie ) chcialbym ja kiedyś poznać i na pewno ne po to zeby nakrecic kolejny idiotyczny filmik.
michal osadziles ja o kurwienie sie (albo przynajmniej o zachowywanie jak dziwka) ale po pierwsze nie znamy szczegolow (albo ja niedokladnie czytam) i nie wiemy co wplynelo na takie zachowanie
Michał napisał/a:
która by pozwoliła na filmowanie siebie podczas takich rzeczy
jesli dobrze pamietam (jesi sie myle to sorry) to SAM zamiesciles na forum linka do filmika na ktorym laska "degustuje" małego. o ile dobrze pamietam to nawet ich znales czy cos w tym stylu >> w takim razie ona tez jest ku**a!
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ale im chodzi o co innego (kiedyś był inny temat). A poza tym ten filmik, który zapodałem, wcale nie jest mocny (tylko gadają). Nieładnie tak oskarżać niewinnego człowieka (o ile wierzycie, że jestem człowiekiem).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.