Wysłany: 2008-04-09, 20:27 moja dziewczyna sie martwi
co moze byc jak dziewczyna nie ma okresu przez 2 miesiace a nic takiego nie robilismy tylko palcami i mama jej mówi ze ma isc do lekarza a ona sie boi ze sie wyda ze sie bawimy soba ??????????
Rebeliant
Wysłany: 2008-04-09, 21:02
Zależy, do pewnego wieku okres u dziewczyny może być mocno nieregularny. Moja dziewczyna miała kiedyś taki czas, że spóźniał się przez trzy miesiące.
Luz. Jeśli nic nie robiliście, to nie ma się czym stresować.
Wysłany: 2008-04-10, 14:28
kotlecik napisał/a:
i wszystko sie wyda!!!!!!! a tesc Ci palce up@$%^oli!! MUAHAHAHAHAHAHA !!! fcaleniefajne
hehehe nie strasz chlopaka
Okres moze sie spozniac ze stresu, zmeczenia, przez pogode i wiele innch na pozor malowaznych czynnikow. Nie wiem czy lekarz jest potrzebny ale nie zaszkodzi. nie ma sie czego bac bo nawet nie musi mu mowic o tym ze, jak to ujoles - bawicie sie soba
Wystarczy zapytac co moze byc przyczyna braku miesiaczki i powiedziec, ze ciaza nie wchodzi w gre Pewnie nawet nie bedzie jej badal
Pozdrawiam
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Moze miec zachwiana rownowage hormonalna np.: za wysoki poziom prolaktyny czesto jest przyczyna zatrzymania okresu na tak dlugi czas, mozna zrobic badania krwi na ten hormon. Tak dlugie zatrzymanie okresu nie jest dobre i owinna sie udac do lekarza, a takie przypadki zdarzaja sie dosyc czesto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.