Mam pytanie. Jak namówić dziewczyne zeby dała sobie zrobic minetke?? Pomóżcie!!!!!! Prosze. Moze jakies rozmowy o filmach erotycznych?? Albo poprostu jej sie zapytac czy chce zebym jej dal przyjemnosc. Ale ona moze pomyslec o seksie a jest dziewica. PPPPOOOMMMÓÓÓŻŻŻCCCIIIEEE!!!!!!!!!
W związku raczej nie powinieneś mieć problemów, żeby porozmawiać o tej sprawie. Chyba, że dopiero zaczęliście być razem ale to wtedy nie ma sensu się bawić w takie podchody... Moim zdaniem oczywiście.
Z tego co wiem, większość kobiet uwielbia tą formę zabawy (niektóre nawet bardziej od klasycznego stosunku), więc raczej (statystycznie i myśląc logicznie) nie powinna mieć oporów. Szczególnie, że jest dziewicą to jest to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy jakie możesz Jej podarować nie pozbywając Jej błony.
Jednak po formie pisania Twojej wiadomości i ogólnym podejściu do tematu mogę się jedynie domyślać, że jesteś dzieciak i tak na prawdę sam nie wiesz czego chcesz.
Nie jestem dzieciak. Wiem czego chce. Dopiero zaczelismy zwiazek a ja juz nie moge ze tak powiem chcialbym jej dac wiele przyjemnosci. Jak zaczac taki temat??
hmm chesz jej dać wiele przyjemności ok a zastanowiłeś sie czy ona tego chce?? co jej sprawi przyjemność?? moze jej sprawia przyjemnosc rozmowa z toba przebywanie w twoim towarzystwie?? ale ok jesli jej chesz dać "ta przyjemnosc" to normalnie mówisz nie owijajac w bawełne ze ja kochasz i chciałbyś jej dac wiele "przyjemnosci" i czy chicała by żebyś ja polaskotal jezyczkiem miezy nogami
na początku zwiazku jest za wczesnie na takie zabawy ale to juz twoja rzecz
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Cóż... ja osobiście wolałbym takie rzeczy załatwiać bez słów. Jest atmosfera - możesz powoli działać.
Popatrzył na Nią, w uszach słyszał już jedynie muzykę swojego serca... siedziała i patrzyła na niego. Zbliżał się powoli, jakby lekko oderwany od ziemi... bardziej płynął niż szedł, było w tym coś niezwykłego i nienaturalnego. Wahał się, sam nie wiedział jak się do tego zabrać, jednak postanowił spróbować - nie będzie nachalny.
Usiadł obok niej obejmując lekko w pasie. Obróciła twarz w jego stronę... powoli pochylił się do Niej, objął mocniej i przytulił. Po chwili ich usta już były połączone, z tego wszystkiego zapomniał, że powinien zamknąć oczy - jednak nie potrafił oderwać od Niej wzroku.
Podniósł się na kolanach i przechylając się w tym miłosnym objęciu sprawił, że po chwili leżeli już razem.
Ona - lekko zaskoczona, spojrzała na Niego z wyraźnym zdziwieniem w oczach i znakiem zapytania zawieszonym w ustach. On jednak nie wiedział jak to powiedzieć, położył się obok Niej, chwycił lekko udo i się uśmiechnął. Po chwili znowu Ją pocałował przenosząc tym samym rękę na brzuch i zaczynając ją głaskać. Leżeli tak jeszcze przez chwilę po czym lekko ugryzł jego ucho, złapał Jej dłoń i podniósł się na kolanach. Jego nos i usta powędrowały w okolicę brzucha, powąchał go i zaczął i całować. Nie śpieszył się... zaczynał w okolicach pępka ale skutecznie podążał do celu, który sobie wcześniej wyznaczył. Gdy spodnie zaczęły mu przeszkadzać uwolnił Jej rękę i zaczął rozpinać pasek nie odrywając ust od Jej podbrzusza.
Itd. itp. rozpisałem się... ale to dlatego, że lubię. Myślę, że łapiesz to co miałem na myśli. Raczej w takim rozwoju wydarzeń kobieta nie pomyśli, że planujesz seks, gdy przez cały czas jedynie ją pieścisz (wiem, że może to być gra wstępna). Jak się przestraszy zawsze wtedy możesz powiedzieć, że nie zamierzasz Jej nic złego robić, jednak moim zdaniem do póki nie zaczniesz się rozbierać nie powinna panikować.
Ale ciężko przewidzieć reakcje na różne rzeczy... najważniejsze to, żebyś Ty był spokojny i starał się wychwycić co Twoja 'miłość' chce / oczekuje. Taki moment może się pojawić w trakcie odpinania paska.
Oczywiście zawsze można być bezpośrednim w związku (nawet na początku) i wprost o to zapytać i nie masz żadnych podchodów. Jednak to już chyba kwestia podejścia. Ja Ci przedstawiłem jak ja to widzę.
Voncuver chłopak pyta o to jak może w tej sprawie zagadać. Poza tym nie pisze o tym jak namówić kobietę by Mu zrobiła dobrze tylko w drugą stronę, więc nie wiem jaki sens w tym temacie mają te wstawki moralne. Akurat ten temat z wielu tutaj wydaje mi się szczery i nie egoistyczny.
Też mi się wydaje, że trochę wcześnie ale nie znam związku ani ich relacji (raczej są słabe skoro nie wiem nawet jak w tej kwestii zagadać do swojej 'miłości') ale to już nie mój interes.
Shagg, heh niestety ja juz taki jestem przedstawiłem jak ja bym to zrobił i dałem koment moralny a to co oni zrobia to juz ich sprawa co zaznaczyłem wcześniej co do szczerosci tematu to jednak jest wątpliwa bo jednak wielu facetów marzy tylko o tym żeby dac girl "taka przyjemnosc" wypowiedzialem sie jak ja bym to zrobił i wydaje mi sie ze tak nalezalo by zrobic bo w tym sposobie co ty przedstwiles to girl na 90% sie przestraszy ze bedzie sie chcial z nia bzykac a jak jej wszystko wyjasni to nie bedzie miala obaw oczywiscie jesłi sie zgodzi a co do moralnosci to ten koment był gratis
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Po prostu z nia porozmawiaj. Rozumiem,ze babcie moga miec opory przed rozmowa o sexie, ale młodzi ludzie? Kurcze ja bym sie na maxa ucieszyła jakby najwiekszym problemem mojego faceta bylo marzenie o zrobieniu mi ,,minetki"
Rety Shagg to bylo niezłe! szybki1000 jesli to co Shagg napisal sie nie uda to nie rób tego na sile! Moze nie jest gotowa? Możliwe ze ma jakies opory a pytanie typu "Skarbie chcesz minetkę ?" to raczej nie przypadnie jej do gustu
Ostatnio zmieniony przez Andrea 2008-07-09, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.