_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
to jak jeszcze nie zrobiłes to polecam
ale dla mnie najopdpowiedniejsze jest łózko..... :lol: chociaz owszem czasem mozna sobie pozweolic na jakas odmiane....
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-10-23, 21:18
stÓł kuchenny
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
nie kazdy moze jak ma sie 208 a dziewczyna jest troszke nizsza to ja musze kleczec ;p i co do prysznica to musi byc naprawde dobrze nawilzona
hehe no to niezle.. ja mam zaledwie 165 ale ciii :* duze jest piekne, a male piekniejsze:D a co do miejsca to tez mowie prysznic mmm a moze jeszcze srodek lasu albo jeziorko? ale to w lato albo plaza mmmm :d ale sie rozmarzylam hehehe :*
hm najlepsze sa miejsca w wakacjie bo mozna na górkach to robic nad jeziorkiem przy tym.Chodziaz tez jest dobnrze na lozku miekkim ..Ale mowie najlepiej mozna w wakacje sie kochac w fajnych miejscach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.