Eeee,petting to nie masturbacja z kims,bo nie mozna sie masturbowac z kims,mozna sie masturbowac jednoczesnie,.Sprobujcie kiedys.Fajne urozmaicenie wspolzycia.
oj widze ze moja odp troszke was zainteresowała. Nie no nie mówie ze masturbowac sie jest zle tylko np. ja wolałbym z osoba pólci przeciwnej to juz mozna sobie nie zle po broic hehe. A samemu to troche lipa....... raczej. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat prawda
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-25, 17:23
:lol2: a ja np. sama sobie przyjemności sprawić nie umiem... :hahaha: a może po prostu nie chce:D :lol2:
Pfffff.....:]
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wysłany: 2006-09-18, 16:05 Re: masturbacja - wstyd i grzech ?
nefretete napisał/a:
ktos z Was sie masturbowal lub masturbuje?
ja czasami
uwazam ze to nic złego
tylko poznawanie swojego ciała.
a jesli nikt tego nie widzi(bo ktos mógłby stwierdzic ze to obrzydliwe czy cos takiego)
to spox
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Ludzie, żal mi was jak czytam wasze opisy na ten temat. Zastanówcie się co chcecie osiągnąć robiąc, uprawiając to?? Z dnia na dzien stajecie sie coraz bardziej ego, myslicie tylko o sobie, a co bedzie jak za kilka lat bedziecie juz mieli żone, i co wtedy, wtedy też bedziecie uprawiać masturbacje?? To jest naprawde droga do nikad, jedynie doprowadzi was do takiego stanu, ze bedziecie patrzyc na kobiete, a juz od razu bedziecie mieli takie podniecenie, jakbyscie byli z nia w bardzo bliskim kontakcie. Polecam do przeczytania: http://www.zapytaj.wiara....&art=1123365812 http://www.mateusz.pl/ksiazki/js-sd/Js-sd_35.htm
Wysłany: 2006-10-06, 06:15
a mi jest Ciebie zal ze stales sie fanatykiem bo wedlug amerykanskich badan 97% mezczyzn chociaz raz to robi i 93% kobiet ... i nie mysle wcale ze to zle jest bo np masturbacja przy ukochanej osobie nie odsuwa mnie od niczego ... i przestan byc fanatykiem spojrz na swiat bardziej trzezwo ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Pewnie, że masturbacja to żaden grzech i problem dla zdrowia.
CHoc jest jeden problem jesli ktos zbyt często wykonuje "robótki ręczne".
PO pewnym czasie po prostu spada popęd płciowy i może dojśc do tego, że nawet najbardziej seksowna laska was nie podnieci.
Masturbacja jest ok, ale tylko w tzw. kryzysowych sytuacjach.
Śmietankę lepiej zostawić dla partnerki...
nam natomoast sorka na sexie (przygotowanie do zycia w rodzinie) mowila ze to nie jest grzech, ze kosciol to zaakceptowal
Poważnie? Jeśli tak to nawet, gdyby KK zaakceptował masturbacje i nie traktował jej jako grzech to i tak księża będą to traktowali jako zło. Musi minąć kilka pokoleń.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
A Nam Ksiadz ostatnio na religi wymienial grzechy przeciwko 6 przykazaniu i wymienil masturbace.... ale ja osobiscie nie uwazam to za wstyd czy grzech...
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wysłany: 2006-12-10, 19:55
sry ale kazdy sie masturbuje jedni tylko raz by zobaczyc co to jest inni nalogowo a inni od czasu do czasu to jest w pelni normalne i nie jest to dla mnie grzechem ani wstydem ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
*faris
Wysłany: 2006-12-10, 21:05
Ruget napisał/a:
sry ale kazdy sie masturbuje
czy mógłbyś nie uogólniać ? czy dotrze wreszcie do Twojego zakutego łba, że nie wszyscy są tacy jak Ty i postępują CAŁKIEM INACZEJ ??
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2006-12-10, 21:13
faris napisał/a:
czy mógłbyś nie uogólniać ? czy dotrze wreszcie do Twojego zakutego łba, że nie wszyscy są tacy jak Ty i postępują CAŁKIEM INACZEJ ??
nie bo to normalna rzecz w czasie dojrzewania u Ciebie przyjdzie troszke pozniej sry ale wiem jak skonstrułowany jest ten swiat i nie mam wcale zaklutego łba bardzo mi sie on podoba ... i nie chce by ktos byl taki jak ja bo bylo by to nudne kazdy jest jesyny w swoim rodzaju
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
*faris
Wysłany: 2006-12-10, 21:35
Ruget napisał/a:
nie bo to normalna rzecz
to co dla Ciebie jest normalne, dla innych nie musi...
Ruget napisał/a:
u Ciebie przyjdzie troszke pozniej
u mnie mam nadzieję wcale nie przyjdzie i nie mam na to najmniejszej ochoty żeby przychodziło
Ruget napisał/a:
sry ale wiem jak skonstrułowany jest ten swiat
tiaaaa... pozjadałeś wszystkie rozumy i wszystko o wszystkich wiesz, masz 70 lat i przeżyłeś ohoho, tyle co jeszcze nikt
Ruget napisał/a:
nie mam wcale zaklutego łba
masz, bo byś nie pisał takich pierdoł
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.