Blu, może jest grzechem ale jak np. mi to udowodnią że to robie jak, hehe:D tego nie widzą lub sam sie do tego nie przyznam;) A podobno masturbacja odpręza i dzieki temu mozna pozbyc sie stresu ;) hehe
_________________ Nie pójdę do piachu.Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.
moim zdaniem nie jest to nic zlego... jak ktos ma na to ochote to jego sprawa... w naszym spoleczenstwie uwaza sie to za straszny wstyd.. moze dlatego ze to spoleczenstwo w wiekszosci jest stare i staroswieckie... a grzech? moze i tak, nie wiem... i nie interesuje mnie to... nie nalezy sobie odmwiac tego co jest przyjemne... wkoncu zycie mamy jedno
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Blu, może jest grzechem ale jak np. mi to udowodnią że to robie jak, hehe:D tego nie widzą lub sam sie do tego nie przyznam;) A podobno masturbacja odpręza i dzieki temu mozna pozbyc sie stresu ;) hehe
z tego co ja wiem to nie ma wam czegokolwiek nikt udowadniac tylko to wy moowiac ze wiezycie w tego swojego boga, jestescie katolikami itp macie obowiazek przystosowania sie do tego w co wierzycie i do ogoolnie przyjetych zasad-mimo to uprawiacie seks przed sloobem, zabezpieczacie sie i masturbujecie. i co? obiecujecie poprawe? nie sadze.. jaki sens moowic cos i robic co innego?
tylko o to mi chodzilo;) dla mnie to totalna glupota. albo sie cos robi do konca albo nie gada sie ze jest sie w pewnej groopie "wiary" (ne wiem jak to nazwac:P)
no i chyba wsio
offtop:P
dobra ja sie ide pobrandzlowac troche bo chcica mnie zlapala hehehe(joke, dzis juz nie musze..;)))
Nie mam dziewczyny... zawsze mozna sie samemu zabawic 'w potrzebie'. Nie widze nic w tym zlego. Robi to chyba kazdy prawidlowo rozwijajacy sie nastolatek..
_________________ Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
-----------------------------
JID: asmo@jabber.gda.pl
Jak mówi wielu seksuologow (i ja się z nimi zgasdzam), masturbacja jest naturalna i bezpieczna. Nikt sobie sam krzywdy nie zrobi:))Ja sie nie masturbuje ale to nie dlatewgo że nie mam potrzeby. Po prostu mój dotyk na mnie nie działa:P:P
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Mati
Wysłany: 2006-08-08, 23:04
Pushy napisał/a:
Ja sie nie masturbuje ale to nie dlatewgo że nie mam potrzeby. Po prostu mój dotyk na mnie nie działa:P:P
Dlaczego ? czy nie czujesz przyjemnosci przy dotyku lechtaczki ? nie czujesz przyjemnosci jak wlozysz sobie paluszki ?
Mysle ze jednak chyba to daje Ci przyjemnosc.
Ja sie mastur buje piszac tego posta.Nie,no to byl zart. Onanizm to piekna sprawa,dzieki temu mozna pracowac nad kontrolowaniem wytyskow,a poza tym czasami trzeba sie rozladowac.Wiecie jaka to frajda lezec w lozku z kobieta i patrzec jak ona sie masturbuje? No i masturbowac sie samemu w tym czasie...Naprawde,to jest niekiedy lepsze niz stosunek i jest o wiele latwiej skonczyc jednoczesnie!Sprobujcie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.