Wysłany: 2006-09-19, 10:29 Masturbacja-techniki (do dziewczyn)
Jak sie masturbujecie? Macie jakies specjalne techniki dla dziewic? Opisujecie dokladnie swoje przezycia!! To dla mnie wazne... chcialabym umiec sie dobrze zadowolic-na razie marnie mi to wychodzi ;(
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-09-19, 12:17
No sorry, ale raczej sie nie zadowolisz;] Faceta ci "czeba":D i nic na to nie poradzisz;]
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
Wysłany: 2006-09-23, 08:07
aha rozumiem moze nie umiec znalesc zdarza sie ale wiesz jak ja trafiam to ona powinna sama znalesc bo troszke bez jajc i mozna isc do prysznica i skierowac mocny strumien na swoja ..:P podobno dziala
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-09-23, 13:30
Latarke?? :lol2: :hahaha:
Wysłany: 2006-09-23, 19:36
O nie:D Ja tam skojarzeń nie mam;] :lol2:
Poszukalam i znalazlam ^_^ bo nikt nie przyznalby się, jak to robi heh ^^ i nikt dziewczynie nie pomoze, wiec :
Większość kobiet masturbuje się drażniąć okolice łechtaczki, rzadziej bezpośrednio stymulując samą łechtaczkę. Panie, które pieszczą łechtaczkę, najczęściej delikatnie przesuwają zwilżonymi palcami lub całą dłonią wzdłuż jej trzonu. Niektóre kobiety wkładają do pochwy palec lub wibrator, inne rytmicznie zaciskają mięśnie krocza i w ten sposób się pobudzają. Żeby zwiększyć ekscytację, wiele kobiet wykonuje zmysłowe ruchy ciałem albo zastyga nieruchomo.
Oto 6 głównych typów masturbacji:
- stymulacja okolicy łechtaczki i sromu dłonią w pozycji na wznak, niekiedy z wprowadzeniem jednego lub kilku palców do pochwy
- Stymulacje okolicy łechtaczki i sromu dłonią w pozycji na brzuchu
- Uciskanie i pocieranie łechtaczki oraz okolicy sromu miękkim przedmiotem, niekiedy z wprowadzeniem czegoś do pochwy
- Rytmiczne zaciskanie ud, niekiedy z wprowadzeniem czegoś do pochwy
- Masaż wodny okolicy łechtaczki i sromu, niekiedy z wprowadzeniem czegoś do pochwy.
- Wprowadzenie czegoś do pochwy.Około 15% kobiet masturbuje się wprowadzając do pochwy palec, wibrator lub sztucznego penisa.
kameron16, nie specjalnych technik dla dziewic, ani w ogóle. Tak naprawdę możesz sama tego się dowiedzieć, poznjąc własne ciało. To nie chodzi o to, zeby dziewczyna pchała sobie sama palec, bo pieszczoty, które moga wywołać orgazm łechtaczkowy są o niebo subtelniejsze.
Spróbuj najlepiej w trakcie kąpieli. Weź oliwkę, nasmaruj ciałko, próbuj sama. Tak naprawdę masturbacja jest pomocna. Jak inaczej kobieta pozna, co ją doprowadzi do orgazmu? Myślenie, że masturbacja jest BLE jest prymitywne.
A teksty typu: nie masturbuję się mój facet WIE, jak mnie pieścić? Gó*no prawda. Albo taka laska jest do reszty tępa, albo a faceta-który-zna-ciało-kobiety-lepiej-niż-ona-sama, co brzmi conajmniej tępo.....
Sama lubię od czasu do czasu się podotykać i uwielbiam to. Jeszcze bardziej, kiedy obok jest mój partner. I tylko dzięki temu wiem i mogę JEMU pokazać, co, jak, w jakim tempie mnie doprowadzi do ekstazy.
kameron, nie wstydź się ciałka, to najważniejsze. Powodzenia
_________________ Słucham Serducha
Ostatnio zmieniony przez Spedilena 2007-10-23, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli o masturbacje dla dziewc to pozostaje chyba tylko łechtaczka tak myśle ze wszystkimi dziewczynami to wychodziło najlepiej użyć oliwki dla niemowląt żeby nawilżyć no i nie podrażnia
Leeloo ma racje znajdź sobie faceta niech on sie tobą zajmie
_________________ Kiki:}
*Barbie*
Wysłany: 2007-11-06, 20:40
smieszne... albo to ktos niewyzyty i czytajac wasze instrukcje chcial sie pobudzic, albo rzeczywiscie jakas niedoswiadczona istotka... popieram, faceta znajdz, najlepszy sposob
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.