Wys³any: 2006-07-10, 13:33 Mam problem z moim ch³opakiem.
Jestem z moim ch³opakiem od 7 miesiêcy. Postanowili¶my niedawno rozpocz±æ wspó³¿ycie. Gry wstêpne, poca³unki, dotyki... Wszystko sz³o dobrze. W pewnym momencie mój ch³opak przeprosi³ i wyszed³ do ³azienki. Gdy wróci³ zaczê³am pytaæ, co siê sta³o i o co chodzi. My¶la³am, ¿e nie chce siê ze mn± kochaæ, ¿e nie podniecam go dostatecznie. Powiedzia³ mi wtedy o swoim problemie. Powiedzia³, ¿e podniecam go i to bardzo, ale gdy my¶li o wspó³¿yciu to ca³e podniecenie opada. Mówi³, ¿e ma jak±¶ blokadê psychiczn±. Za³ama³ siê jeszcze bardziej, bo twierdzi³ ¿e mnie zawiód³. Wcale tak nie jest. Zaczê³am mu t³umaczyæ, ¿e seks to tylko dodatek do naszego zwi±zku, ¿eby siê nie przejmowa³ i ¿e bêdziemy próbowaæ a¿ do skutku. Boje siê jednak, ¿e mi siê nie uda. Co mam zrobiæ? Jak mu pomóc? Gdzie szukaæ tej pomocy? B£AGAM DORAD¬CIE CO¦!!! POMÓ¯CIE!!!
Moje rada moze bedzie drastyczna ale sporoboj mu wczesniej do picia poza jego wiedza dozucic tabletke viagry To pozniej to on bedzie zadowolony ze w koncu Cie nie zawiodl i Ty bedziesz zadowolona ze wkoncu doszlo do tego
a probowaliscie innych pieszczot doprowadzaj±cych do orgazmu? Jak Go blokuje na my¶lo o stosunku to narazie zaprzestañcie na petingu. Tez mozna mieæ wspania³e doznania
_________________ Deep down inside I feel to scream this terrible silence stops me...
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1642 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2006-07-10, 18:50
Matys, ty to masz dopiero durne pomysly
przeciez lebek ewidentnie ma stracha ze sie nie sprawdzi; albo czulosc i cierpliwosc albo nic z tego
moze na poczatek niech sprobuja sexu oralnego?????
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
Jak dla mnie to pomys³ viagry jest fajny w filmach mo¿e... ale nie uczcie ch³opaka æpaæ, bo chce uprawiaæ seks. Jak dla mnie to rozmowa i cierpliwo¶æ. I najlepiej, ¿eby TO nie by³o ustalane, np. siedz±c i ogladaj±c TV i nagle "tak zróbmy to teraz" moim zdaniem najelepiej jest tak, ¿eby to samo wysz³o, z panuj±cych emocji i odpowiedniego nastroju, których w ka¿dym zwi±zku jest mniej lub wiêcej.
Ostatnio zmieniony przez Galaxy 2006-07-11, 15:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powinna¶ mu potrzymac potem possaæ a¿ do wytrysku i potem poma³u z³amiesz w nim ta blokade !!! W ka¿dym razie du¿o mu obci±gaj z po³ykiem najlepiej bo to factów rajcuje zaprzestañcie na seksie oralnym
Mo¿e Twoj ch³opak nie jest jeszcze gotowy na taki krok
Kinia napisa³/a:
Mówi³, ¿e ma jak±¶ blokadê psychiczn±.
... moze mowic Ci ze jest gotowy i sam tak tez mysleæ < raczej wmawiac sobie to>... Dajcie sobie troszke czasu... byc z nim w takich sytuacjach i wspierac Go, dac mu odczuc ze Ty wcale nie zawiod³a¶ siê na nim <nie tylko mu to mówiæ>Wszystko bedzie dobrze... Wyjdzie w praniu.
_________________ Skarb to nie tylko z³oto czy srebro!!
'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.