Mam pytanie głównie do panów:) Więc czy możecie kontrolować swój wytrysk gdy dopiero zaczynacie współżycie? Mój chłopak powiedział,że może, lecz jednak po paru sekundach poczułam się bardzo 'mokro'. Co o tym sądzicie? Dodam,że powiedział,że wytrysku nie było
Ostatnio zmieniony przez truskawa 2008-06-20, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Sprawdzić jaka to była ciecz?;| Jak to można wyczuć, nie ma róznicy między śluzem a spermą
Spróbuj smaku spermy i śliny to może jednak ją zauważysz, już nawet pomijam konsystencje obu rzeczy... Mogę Ci zagwarantować, że Twoje wątpliwości się rozwieją, a chłopakowi sprawisz tym dużo radości.
Odnośnie tego pytania, na początku współżycia nie umiałem czego dalej do końca nie umiem, aczkolwiek czasem jak nie jestem jakoś nie wiadomo jak napalony, albo podniecony to jestem w stanie powstrzymać wytrysk. Im więcej będziecie się bzykać w tym większą wprawę wejdzie. Jak to mówią trening czyni mistrza.
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
nie rozumie w czym masz problem? w tym ze "mokro" Ci bylo? no to gratuluje chlopak na tyle Cie podniecil ze "zadzialalo" naturalne nawilzenie kobiety czyli śluz jesli chlopak by wytrysnol za jakies pare minut czesc wyplynelaby na zewnatrz i moge Cie zapewnic ze jest to "ciecz" calkowicie innej konsystencji niz śluz kobiety hm...no i o calkowicie innym zapachu, jeszcze jakies watpliwosci?
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Gdyba miał wytrysk, część spermy wypłynalaby z Ciebie. Zwlaszcza, gdy się poruszyłaś np. usiadłaś, to resztka by sie "wylała".
Poza tym, jest kilka objawów po których mozna poznać, że facet doszedł. No ale nie wiesz tego? To do czego sie wogóle zabierasz... mam ochote zapytać ile masz lat...
Ostatnio zmieniony przez AngelxD 2008-06-21, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Gdyba miał wytrysk, część spermy wypłynalaby z Ciebie. Zwlaszcza, gdy się poruszyłaś np. usiadłaś, to resztka by sie "wylała".
radze czytac poprzednie posty bo napisalas dokladnie to co ja ! a po co zasmiecac forum nie potrzebnymi postami
Radze nie udzielać beznadziejnych rad innym userom. To, że ktoś ma takie samo zdanie dyskwalifikuje go jako rozmówcę? Daj se luz.
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-27, 20:25
truskawa, może czas najwyższy sprostać wyzwaniu i pójść do ginekologa, zamiast szukać pocieszenia i wsparcia na zwykłym forum dyskusyjnym?
skoro taka dorosła i za razem odpowiedzialna jesteś, że seks bez zabezpieczenia Cię nie wzrusza, to teraz zamiast tutaj na siłę szukać dobrych słów usiądź na dupie i pomyśl, do czego mogliście doprowadzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.