Stosunek przerywany to nie jest dobra antykoncepcja. Korzystając z okazji pozdrawiam moja 16letnia kolezanke, ktora stosując te metode jest już w 8 miesiącu ciazy....
Nie wiem jakie są objawy ciąży, ale jak nie przekonałaś chłopaka do zabezpieczenia, a on nie pomyślał o tym, że bez prezerwatywy nie powinien uprawiać seksu, to proponuje kupić za jakiś niedługi czas test ciążowy i rozwiać swoje wątpliwości. Nie wiem po jakim czasie od zapłodnienia dziala test, więć piszę, że za jakiś czas. Nie, żebym już wiedział, że bobaska masz w brzuszku, ale jak zrobiło Ci sie mokro to o czymś świadczy...
Jego penis był później twardy...
Ty się lepiej zastanów czy później miał wytrysk, po tym jak Ci się mokro zrobiło, bo jak nie to chyba jasne wszystko.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
xbartxxx
Wysłany: 2008-07-05, 15:50
ja rowniez nie polecam tego typu antykoncepcji bo to jest chwila i plum,a wtedy tylko tabletke. a co do tematu to wydaje mi sie ze kazdy facet w jakimsstopniu kontroluje swoj wytrysk
Kotka
Wysłany: 2008-07-05, 20:25
Co do kontroli to z tego co wiem jest to dość trudne, ale na pewno poczułby. Chociaż słyszałam że przed orgazmem niektórzy mają wyciek nasienia, więc nie polecam stosunku przerywanego.
Ostatnio zmieniony przez Kotka 2008-07-05, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
ah truskawka ile ty masz lat . ?? Albo chcesz mieć dziecko albo jesteś bardzo młoda, a może nieodpowiedzialna. Sex bez zabespieczeń jest napewno łatwiejszy i przyjemniejszy ale trochę rozumu. Idz do ginekologa i bedzie wszystko jasne . Napisz nam ile masz lat ?
_________________ "Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.