Jeżeli chodzi o karanie ich, to sądzę, że jest to przesada...
nie... powinno byc to karane.. bo przez to rodzą się dzieci z róznymi chorobami... Jednym słowem takie cos niszczy gatunek ludzki.. Takie pary powinny byc wysterylizowane...
Jeżeli chodzi o karanie ich, to sądzę, że jest to przesada...
nie... powinno byc to karane.. bo przez to rodzą się dzieci z róznymi chorobami... Jednym słowem takie cos niszczy gatunek ludzki.. Takie pary powinny byc wysterylizowane...
Ale to są przecież tacy sami ludzie, jak Ty czy ja (mogą być bardzo miłymi osobami) - po prostu mają te swoje dewiacje.
Leczenie ich i odciąganie od tego - to rozumiem.
Bezmyślne karanie ich - to już przesada, bo to nie ich wina.
Nie można też tego porównywać z czymś takim jak pedofilstwo, bo w tym przypadku obie strony są dorosłe i zdają sobie sprawę z tego, co robią (i robią to dobrowolnie).
dobrze ze ja nie mam rodzenstwa (a w szczegolnosci jakiejs boskiej siostry) przynajmniej nie musze wsie z takimi problemami borykac
a tak serio to uwazam to za cos okropnego, niemoralnego, nieetycznego i ochydnego
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Jakoś mnie to specjalnie nie pociąga. Oczywiście nie dziwi mnie to bo ludzie to taki dziwny gatunek.
Czy powinno być karalne? Jeżeli oboje tego chcą to za co ich karać?
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Przecież z takich zwiazków delikatnie mówiac niszczymy gatunek ludzki.. Takei osoby wprowadzają do przyszłych pokoleń wady genetyczne... A wiec powinno byc karalne... Albo leczone.. o ile sie da wyleczyć...
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.