Wysłany: 2008-06-15, 19:02 Każdy robi tak jak lubi
Zastanawia mnie jaki seks lubicie? No i czy oczywiście lubicie?
Spokojny, ostry, analny, oralny, z nieznajomym, z partnerem ...itd.
Ja osobiście mam ochote spróbować seksu bez zobowiązań, z całkiem nieznanym facetem, spontanicznie, w nieznnym miejscu.
no i super. Oby każdy miała zawsze tak jak lubi.
Główny problem z tymi naszymi fantazjami i upodobianiami jest chyba tak że trudno nam się do nich przyznać:)
No ale tak sobie myśle że jak poczytamy że inni maja podobne pragnienia to może nabierzemy odwagi a więc do dzieła
hmm ja tam jakos nie mam z tym problemow.. bo w koncu seks to seks i ma byc jak najlepszy-po to jest. a nie po to zeby sie wstydzic wyrazic na co ma sie ochote albo jak sie chce;)
no to troszkę ci zazrdoszcze tej bezpośredniości. Ja niby tez się nie wstydze ale chyba mój facet jest bardziej otwarty w wyrażaniu pragnień. No ale w drugiej strony to on czyta w moich myślach i zawsze realizuje moje moje skryte pragnienia zanim ja zdąże je głośno wypowiedziec
to zwykle zalezy od ludzi, jesli sa mniej bezposredni to potrzebuja wiecej czasu w zwiazku by siebie odkryc i by pozbyc sie pewnego wstydu.. a wiec powodzenia, bo z czasem napewno bedzie ci coraz latwiej - a jesli nie, to musisz to niestety sama przelamac, bo jednak tabu w seksie to najgorsze co moze byc
Jedynie na tym, że mówimy o tym otwarcie i się nie wstydzimy... a kobieta potrzebuje czasu, albo i nigdy nie powie co jej tam się w głowie tli...
Napisałaś, że "Główny problem z tymi naszymi fantazjami i upodobianiami jest chyba tak że trudno nam się do nich przyznać:) ". To muszę Ci przyznać (jak pisałem wyżej), bo jak już kobieta popuści wodzę fantazji to wtedy może się okazać, że jest bardziej zboczona od faceta. Oczywiście są i takie co o tym nie myślą, więc niech się nie obrażają, bo nie mówię o wszystkich kobietkach, ale w znacznej większości to się zgadza.
Jeśli to pytanie tyczy się też mężczyzn to ja lubię każdy... Zależy na co mam ochotę. Ale coraz częsciej mam ochoty na pofantazjowanie
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Ależ ja nawet nie wspomniała o tym że faceci sa bardziej zboczeni od kobiet. W sumie to uważam wręcz przeciwnie.
Mężczyzna przez to że mówi o tym czego chce najczęściej to dostaje, a biedna kobieta dusi to w sobie, męczy się z tym i jej niezaspokojone fantazje tylko narastają. W końcu nabierają tak gigantycznych rozmiarów że jakby udało ci się namówić kiedyś taką skrytą kobietkę do zwierzeń to myślę że usłyszał byś o takich rzeczach o których przeciętny facet nawet nie pomyśli.
No ale tak już nasz kobiecy urok:D W końcu od czego jest wyobraźnia
No może w niektórych przypadkach to by się sprawdziło ale wydaje mi się że stereotyp grzecznej i nie mającej fantazji kobiety tak głęboko zagościł u mężczyzn że nagłe wyrażanie swoich potrzeb i upodobań przez panie mogłoby ich lekko przytłoczyć
lol;d nie wiem skad macie taki pseudo stereotyp odnosnie kobiet ale ok ;d moze to przechodzi z czasem, ale jak dla mnie to paranoja i nie ma w ogole takiego stereotypu
Dlatego trzeba mówić, no cóż jednych przytłoczy, a niektórych nie...
Jak to skąd mówi się, że to faceci są zboczeni, że to im ciągle mało... ^^
No nie do końca xD
Tych spraw nie ma co w sobie dusić... = )
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Tak piszecie i piszecie o tym ze trzeba mówić o pragnieniach że chyba mnie przekonaliście
Mam postanowienie i dziś wieczorem wszysko powiem facetowi:na co mam ochote, co mnie kręci itd. Nie wiem jaki bedzie tego efekt ale napisze jutro jak było.
trzymajcie kciuki
a ja nienawidze powoli ;d tak to sobie moge ksiazke czytac albo sie uczyc i dla urozmaicenia lektury uprawiac seks;d nie ma to jak dobre ostre rzniecie
Tak piszecie i piszecie o tym ze trzeba mówić o pragnieniach że chyba mnie przekonaliście
Mam postanowienie i dziś wieczorem wszysko powiem facetowi:na co mam ochote, co mnie kręci itd. Nie wiem jaki bedzie tego efekt ale napisze jutro jak było.
trzymajcie kciuki
No i jak było...?? Pewnie dobrze, bo nic nie piszesz... = D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.