Wysłany: 2006-06-19, 07:27
Michał, ja nie mam idealnego ciala ani takiego mniemania o nim ,
ale kocham je w kazdym centymetrze jego powierzchni i wcale sie go nie wstydze, wiec nagosc nie jest dla mnie absolutnie zadnym problemem
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ja Na Pewno Bym Się Nie Odwarzyła Dla Mnie To Jest Czysta Głupota... Siedziałam Kiedyś Na Czatach Z Kamerkami Ale Na Normalnych Nie Jakiś Sex Kamerkach itp ... Ale Kiedyś Z Kumpelą Nam Się Nudziło I Weszłyśmy Na Pokoje Erotyczne Z Kamerkami To Co Tam Zobaczyłyśmy To Normalnie Śmiać Nam Się Chciało Z Tego... Boże Ludzie To Na Prawde Mają Coś Z Głowami... Oczywiście Nie Obrażając Nikogo
Ja rowniez nie odwazylabym sie na rozbieranie przed kamerka.
Nie wstydze sie swojego ciala,ani rozbieranie sie,ale po prostu nie widze KONIECZNOSCI obnazania sie przed nieznajomymi i w miejscach publicznych
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Zabrzmiało trochę tak, jakbyś zakomunikował to nie tylko kobietom, ale i mężczyznom. Trza było napisać coś w stylu: "jak któraś jest odważna...". :P
Co do reszty jestem neutralny. :P
sprosowanie: jak któraś jest odważna to ja obejze z checia
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-20, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Świętoszka, chyba już słyszałem o takich sytuacjach, w których niby jest "tylko dla niego", a jednak facet nie wytrzymywał i puszczał to dalej (chwaląc się). Chociaż w sumie to zazwyczaj dzieciaki były...
no coz moj facet umarl by chyba ze zlosci, gdyby ktos kto nie jest Nim zobaczyl by mnie naga.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
hmm nie no spoko sztunie pokazooja hehe.. ale jaki w tym sens:>? jak dla mnie przekombinowane.. chyba ze faktycznie partner gdzies daleko wyjechal i maja sie ochote pobawic hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.