mmm... mam pomysl... przywiaz swoja partnerke do lozka hehe i na bicza hehehehe :d nie no zartuje, jeszcze by sie przestraszyla! jakis dziwny mam dzisiaj humor :d bardzo przepraszam to chyba przez ta pogode,
no ja tez przerabialam bita smietane! mmmm a miales masaz z oliwka?? jak nie to sproboj ale oczywiscie ty masuj lady a nie ona cie hehehhee
wlasnie napiszcie cos bo z leka to ja jestem jeszcze poczatkujaca i nie wprowadzalam nic innego do lozka tylko inne pozycje czasami a wiadomo ze to sie z czasem znudzi;) czekam na propozycje;)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
yy ja to nie rozumiem jak seks moze byc rutyna.. jest tyle mozliwosci.. macie(mamy) po te pare lat a juz o tym myslicie? bez przesady.. to jakas kiepska wyobraznia chyba.. rozumiem majac te 60 czy 70 lat zeby sie martwic o rutyne ale teraz? masakra.. tak to jest jak sie dziedzi od 12 roku zycia i majac 17 lat wydaje im sie ze wiedza juz wszystko o seksie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.