No ale kurcze myslicie ze ja nic nie robie?? Wrecz przeciwnie wszystko robie co mozna z nadzieja ze sie odwdzieczy... Niestety tego nie robi tylko odrazu przechodzi do seksu.
_________________ ...SZANUJ TO CO MASZ ¯YJ MOCNO KOCHAJ MOCNIEJ I ZACHOWAJ TWARZ...
Wrecz przeciwnie wszystko robie co mozna z nadzieja ze sie odwdzieczy... Niestety tego nie robi tylko odrazu przechodzi do seksu.
Mo¿e go przyzwyczai³a¶ do zasady "co¶ za nic"
Zreszt± jak nie lubi robiæ minetek, bo chyba o to siê rozchodzi to jaki¶ dziwny. Nie uprawia³em seksu, ale wydaje mi siê to nieod³±czynym jego elementem.
Porozmawiaj o tym z nim najlepiej i powiedz,¿e my¶la³a¶, ¿e wasz seks bêdzie wygl±da³ troszkê inaczej.
Ostatnio zmieniony przez chmarcoch 2008-06-15, 19:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ojj ³atwo powiedziec porozmawiaj z nim xP On i tak juz mysli ze ja jakas erotomanka napalona na niego jestem wiec jak jeszcze zaczne o tym gadac ze mnie nie zaspokaja itp to juz w ogole sie przerazi. A co sadzicie o tym zeby jak zaczniemy zblizenie to ja nic nie zrobie i jeszcze do tego powiem ze nie mam ochoty dzis na seks??? Moze jak tak caly czas bede robic to on wtedy sie zacznie bardziej starac??
_________________ ...SZANUJ TO CO MASZ ¯YJ MOCNO KOCHAJ MOCNIEJ I ZACHOWAJ TWARZ...
Do³±czy³a: 16 Cze 2008 Posty: 13 Sk±d: z innej planety
Wys³any: 2008-06-16, 17:10
paulkax007x napisa³/a:
A co sadzicie o tym zeby jak zaczniemy zblizenie to ja nic nie zrobie i jeszcze do tego powiem ze nie mam ochoty dzis na seks??? Moze jak tak caly czas bede robic to on wtedy sie zacznie bardziej starac??
to nie najlepszy pomysl, bo jam mu tak bedziesz mowic, to sie jeszcze okaze, ze nie dosc, ze nie bedziesz miec gry wstepnej, to i samego sexu.
najlepiej powiedziec wprost o co sie rozchodzi, bo tylko przy sprecyzowaniu konkretnie problemu, mozna uzyskac pozadany rezultat w sposob najszybszy. bawiac sie w aluzje, mozesz sprawic, ze facet wyciagnie bledne wnioski z twojego zachowania.
I lipa zadnej poprawy... Staram sie byc oziebla ale to nic nie daje i do tego i tak sie lamie i sie kochamy bo wole juz ten seks bez gry wstepnej niz nic;/ Ja nic nie robie on nic nie robie TYLKO numerek trwajacy hmm do 10 min fajnie nie??;/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.