Nagisa18
Wysłany: 2008-05-29, 20:57
Ja miałam 17 lat i mi nie głupio dlatego, że robiłam to z ukochanym mężczyzną.. z którym bede do końca życia i jestem z nim zaręczona...
Stwierdziłam że moge to zrobic bo wiem, że go naprawde Kocham...
oo widzę, że tu większość w podobnym wieku.. a myślałam, że ja to zrobilam troszkę za wcześnie. Miałam 16 lat (i nadal mam:P). ale w kazdym razie niczego nie żałuję ani trochę.Bo zrbilam to z czystej miłości.I Jestem już długo z tym chłopakiem i czuję,ze to TEN :* Co do kobiet to sądzę ze im pozniej tym lepiej. Ja tez chcialam czekac dluzej z tym, ale no tak wyszło. decyzja przemyslana. i przede wszystkim dobra. dla mnie .
_________________ a witam witam Cię Ruget i pozdrawiam też swistu:P
A mi w październiku stuknie 17 i jakoś mi się nie śpieszy do tego specjalnie. Nadal jestem prawiczkiem, chociaż czuję, że im jest się starszym tym bardziej robi się człowiek żadnym doświadczeń i ciekawym świata.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
Tego typu sondaże należą do najbardziej zakłamanych i nie ma sensu brać ich na poważnie. Sens ich przeprowadzania uważam w ogóle za idiotyczny. Jest to sfera najbardziej intymna, delikatna. Uważam, że każdy powinien zachować to dla siebie i swoich najbliższych, jeśli chce im o tym powiedzieć. To m. in. właśnie dlatego dziewczyny (dziewczynki) tak wcześnie rodzą dzieci, ponieważ nierzadko ciąży na nich społeczna presja szybkiej inicjacji seksualnej.
1) Po co ktoś miałby w anonimowej ankiecie pisać inaczej? Skoro ją chce już wypełniać to trzeba założyć, że nie kłamie. Nikt przecież do niej nie zmusza, ani nie prosi o wypełnienie.
2) Raczej dlatego, że są, albo blaszkami, albo dlatego, że rodzice z nimi nie rozmawiają na temat użyteczności prezerwatyw.
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Ostatnio zmieniony przez Bamborelo 2008-06-23, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam 17 lat i nadal szczęśliwy prawiczek Nie chce sie z kimś bzyknąć tylko po to żeby sie bzyknąć.Mało dziewczyn w wersji "gumowa lala" lata w okolicy ?
Ja tam poczekam na tą odpowiednią chwile.
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Ja mam 17 lat i nadal szczęśliwy prawiczek Nie chce sie z kimś bzyknąć tylko po to żeby sie bzyknąć.Mało dziewczyn w wersji "gumowa lala" lata w okolicy ?
Ja tam poczekam na tą odpowiednią chwile.
O, brawo. Ze świeczką szukać chłopaków o takich poglądach... oczywiście nikogo nie chce oceniać. Po prostu widzę co sie w moim "środowisku" wyprawia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.