Lat miałem 15 i zdarzyło się to na koloniach.. od tamtej chwili uwielbiam kolonie ;D
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
Ostatnio zmieniony przez Hakan 2008-04-21, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
ja miesiac przed osiemnastka. bylismy razem juz rok. mimo ze jestesmy razem nadal i sie kochamy, to wolalabym zeby to wydarzylo sie pozniej. moim zdaniem za wczesnie sie zdecydowalismy. wychodze z zalozenia ze im dluzej czekasz tym bedzie to piekniejsze.
Łoł widze że tu dominuje wiek 15, 16 lat! A ja mam 22 lata i jeszcze tego nie robiłem i sie tego nie wstydze:P Nie NIE JESTEM GEJEM:) I NIE NIE CZEKAM DO ŚLUBU:)
_________________ Pan i Władca kosmosu
LysyXXXL
Wysłany: 2008-05-28, 14:54
12 czy mi glupi nie poniewaz tobyl nie tylko moj wybur pozatym w tym wieku to bardziej ciekawsc niz hormony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.