ja mialem 19 albo 20 juz sam nie pamietam...i nie bylem dlugo z ta dziewczyna...pozniej mialem pare innych...ale tamta byla starsza odemnie i konkretnie doswiadczona...za 2 razem sprawilem jej najwiekszy orgazm jaki miala :d tyle dobrze dla mnie
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
A ja miałam 20 lat, było to w Walentynki w otoczeniu świec i czerwonych róż....Jesztem szczęśliwa, że to on dostał jedną z mich najcenniejszych rzeczy. Kocham go i jesteśmy razem do dziś:) Pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze na to czekają, z tym nie można się spieszyć!!!A czekać na tą właściwą osobę naprawde warto:)
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 66 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-07, 20:31
A ja miałam 17... i jestem z tym kochaniem do dzisiejszego dnia :-) w kwietniu mamy ślub...
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
Wysłany: 2008-03-09, 08:52
Gratuluje Ja też jestem ze swoim Kochaniem do dziś i też chcemy wziąś ślub.
_________________ Muzyka ma koronę w niebie, ale korzenie w ziemi.
Marmela
Wysłany: 2008-03-13, 20:05
ja mialam 16 z duuuzym kawalkiem. Z perspektywy czasu uwazam, ze za wczesnie, ale za to z osoba, ktora naprawde kocham. Jestesmy razem nadal, nic nie wskazuje na to by mialo byc inaczej. on nie namawial mnie, to byla nasza wspolna decyzja, ale zrobilam to pod presja , ktora sama sobie .."wymyslilam"... jestem swiadoma wszystkich konsekwencjii, czasu nie cofne, wiec zyje z tym i probuje sie nawet cieszyc
karola1401
Wysłany: 2008-03-20, 01:47
Ja miałam 17 lat i nie żałuję niczego Było i jest poprostu cudownie Kocham Go i to bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.