Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-08, 23:39
MiChA$ napisał/a:
ponczaoszkach samonosnych ?
Co prosze?
Może ja jestem głupia ale naprawde nie mam pojęcia co to jest.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-08, 23:43
Ale ja nadal nie wiem co to są pończoszki samonośne oO
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Kobieca nóżka i stopka. Piękno i iluzja. Uwielbiam patrzeć na kobiece kształty. Sam dotyk stopek wprawia w podniecenie. Pończoszki? Niezbędnik pobudzania. Śliczny dopełniacz.
Wysłany: 2006-12-09, 12:32
mnie nogi malo rajcuja hmm nie estem fetyszysta ;p wole raczki piekny ksztaltny biust i takie male usta mmm (z tymi malymi to nie mylic z nazezacymi do dziecka bo nie lubie takich jak maja murzyni wole cos suptelnego )
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
hm... uważam, ze dla faceta faktycznie podniecające mmogą być zgrabne, gładkie nóżki, a stópki to już w ogole... a swoją drogą to kiedyś jakiś filmik widziałam, jak dziewczyna fecetowi robiła stopami... to był niezły hardcore
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
ojj chłopaką strasznie podobaja sie nogi a przede wszystkim STOPY (jak nie miałam chłopaka to nie wiedziałam ze ich tak rajcuja stopki) jeszce jak sa bardzo zadbane paznokcie to wogóle odlot .. heh
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2006-12-09, 23:34
nie mowie ze stoopy sa zle ale nie lubie tych ponczoszek lub rajtuz takich cienkich jakos ich uczucie mnie obrzydza ;p ale lubie leciutka tarke na nogach i wole je calowac niz pozwalac im sie dotykac
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
chlopaki to patrza bardzo czesto na nogi tak np na basenie;) jest zajebista laska ale ma krzywe nogi..;) lol...:D horror...;) nogi i stopy graja duza role w zyciu kobiety;)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Jeśli nogi są piękne to nie potrzebuja podkreślkania w postaci pończoch cyz podwiązek;) Mi u kobiet anjabradziej podobają się nogi i twarz ,charakter pupa i piersi daleko
napewno nie kazda kobieta ma piekne nogi,tego nikt mi nie powie...znam wiele dziewczyn,co maja nogi koślawe itd,taka panna w pończoszkach to chyba sredni widoczek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.