Wysłany: 2006-08-20, 23:06
hmm czemu wszyscy szybko mnie rozgryzaja a pasuja mi jedynie niemieckie z podwojnego wlukna i w tym nie ma sie przyjemnosci i smierdza i chala bo durex robi ciasny sprzet hmmm to nie moja wina
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-08-21, 08:20
tak szczerze to ja inaczej odebrałam ten temat, myślałam ze nie chodzi doslownie o nietknieta dziewice i zawodowa dziwke tylko raczej o charakter kobiety w lozku, czy jest taka cnotka niedotytka do ktorej sie trzeba tygodniami dobierac zeby majtek dotknac a jak juz co do czego to i tak ma ograniczony "repertuar" na jezdzca ble oral ble itp
i o kobiete ktora w sexie jest rownie otwarta jak pratner do sexu przechodzi szybko i jest w nim rownie aktywna....
niech mnie ktos wyprowadzi z bledu.... "|
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-21, 12:03
Ten temat wymyślił chyba niewyżyty nastolatek, albo niewyżyta nastolatka... porównać dziewice z dziwka...
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-21, 20:52
Przeczytałam... ale porównanie i tak jest dobre;]
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
"...find me inside evry heartbeat... "
hehe u mnie jeden koleś myślał że w naszym mieście dziewice to gatunek wymarły dopóki nie spotkał mnie jakoś mi to nie przeszkadzało że miałam 19 lat i byłam dziewicą a te dziewczyny, które traca dziewictwo w wieku np 16, 17 lat i robią to jak im sie wydaje z miłosc nie uważam za dziwki.... po prostu są zakochane.... ale laska które to robią w wieku 13, 14, 15 no to są po prostu głupie za przepraszeniem
Niektórzy faceci lubią wcielić się w rolę doświadczonego "nauczyciela". POdniecająca jest dla nich świadomośc, że są tym który pierwszy "przeciera szlak".
Wysłany: 2006-10-11, 10:59
Dalamar, to chyba bardzo mlodzi faceci musza byc, ja sie nie spotkalam z takim przypadkiem, a wrecz przeciwnie, panowie woleli jak dziewczyna jednak cos w lozku juz potrafila...
bo sexu to sie jednak nauczyc trzeba
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.