Tak sobie poczytałem wczęsniejsze dokonania tego pana na forum i nie moge wyjść z podziwu... Mogliście mnie wcześniej uprzedzić że tu bedzie taki romantyk.A chyba ta jego miłość życia Cie rzuciła skoro piszesz o masturbacji
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Pytanie smieszne... kazdy kto by na nie odpowiedzial ze "NIE" to by klamal...
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Mazdurbacjon oswaja z reakcjami ciała.
Gdy istnieje możliwość zaspokojenia mięsa innym mięsem odchodzi na plan B.
Jest najidiotyczniejszym zajęciem na nudny/pochmurny dzień. (mnóż razy pięć)
Galaxy - nie w ten to w inny sposób.
Wszyscy kłamią.
A co gorliwsi uprawiają masturbację mentalną.
_________________ $$$$$@@$$$$$
Ostatnio zmieniony przez Tabris88 2008-08-18, 03:26, w całości zmieniany 1 raz
Pytanie smieszne... kazdy kto by na nie odpowiedzial ze "NIE" to by klamal...
Ty jesteś śmieszny jak tak mówisz. To, że Ty sobie robisz dobrze sam to nie znaczy, że każdy. Żenada, takie przekonanie... skąd to możesz wiedzieć?
ZYCIE
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
hmm nie no nie mozesz tak mowic... kazdy to sie napewno nie raz w zyciu masturbowal.. ale nie musi ciagle tego robic.. ja jakos nie pamietam nawet kiedy to robilam ostatni raz;)
jak ktos jest w stalym zwiazku to ma od tego partnera..no chyba ze partner nie zadowala to faktycznie trzeba sobie pomagac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.